VIDEO Celebritatea l-a schimbat complet! Cum arăta Tom Cruise când devenenea idolul femeilor în Top Gun

Publicat: 17 Jul. 2020, 11:42 Vedete

Tom Cruise a fost şi rămâne unul dintre cei mai iubiţi actori de la Hollywood, jucând în zeci de filme şi fiind adorat de milioane de femei. Carismaticul actor cu ochi verzi a devenit cunoscut în urma nu mai puţin celebrului Top Gun, film ce avea să îl propulseze în ierarhia actorilor de top, deşi era extrem de tânăr!

Tom Cruise este atent la look-ul său, nu excludem nici mici retuşuri la medicul estetician, face sport, mănâncă echilibrat, iar la cei 58 de ani arată impecabil. Însă, mai ţineţi minte cine era Tom Cruise înainte de adeveni celebru?

Ciao.ro vă prezintă o retrospectivă a drumului spre celebritate şi spre… cei 58 de ani ai lui Tom Cruise.

Tom Cruise revine în “Top Gun: Maverick”

Deşi urma să fie lansat pe 26 iunie, din cauza pandemiei de coronavirus, noul Top Gun va apărea pe marile ecrane abia în luna decembrie a acestui an.

View this post on Instagram

I know many of you have waited 34 years. Unfortunately, it will be a little longer. Top Gun: Maverick will fly this December. Stay safe, everyone.

A post shared by Tom Cruise (@tomcruise) on

Maverick este instructor de zbor la şcoala Top Gun şi îl antrenează pe fiul lui Goose din filmul original pentru a fi pilot, la fel ca tatăl său. Val Kilmer va reveni la rândul său la rolul său în rolul Tom “Iceman” Kazansky în acest sequel, din a cărui distribuţie mai fac parte actorii Jon Hamm, Lewis Pullman şi Charles Parnell.

 

Publicat: 17 Jul. 2020, 11:42 Vedete
Pe aceeași temă