VIDEO Celebritatea l-a schimbat complet! Cum arăta Tom Cruise când devenenea idolul femeilor în Top Gun

Publicat: 17 iul. 2020, 11:42 Autor: Elena Vedete

Tom Cruise a fost şi rămâne unul dintre cei mai iubiţi actori de la Hollywood, jucând în zeci de filme şi fiind adorat de milioane de femei. Carismaticul actor cu ochi verzi a devenit cunoscut în urma nu mai puţin celebrului Top Gun, film ce avea să îl propulseze în ierarhia actorilor de top, deşi era extrem de tânăr!

Tom Cruise este atent la look-ul său, nu excludem nici mici retuşuri la medicul estetician, face sport, mănâncă echilibrat, iar la cei 58 de ani arată impecabil. Însă, mai ţineţi minte cine era Tom Cruise înainte de adeveni celebru?

Ciao.ro vă prezintă o retrospectivă a drumului spre celebritate şi spre… cei 58 de ani ai lui Tom Cruise.

Tom Cruise revine în “Top Gun: Maverick”

Deşi urma să fie lansat pe 26 iunie, din cauza pandemiei de coronavirus, noul Top Gun va apărea pe marile ecrane abia în luna decembrie a acestui an.

https://www.instagram.com/p/B-fYBm7DYyZ/

Maverick este instructor de zbor la şcoala Top Gun şi îl antrenează pe fiul lui Goose din filmul original pentru a fi pilot, la fel ca tatăl său. Val Kilmer va reveni la rândul său la rolul său în rolul Tom “Iceman” Kazansky în acest sequel, din a cărui distribuţie mai fac parte actorii Jon Hamm, Lewis Pullman şi Charles Parnell.

 

Publicat: 17 iul. 2020, 11:42 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă
×