Coronavirusul a semănat panică și printre vedete! Unii și-au făcut provizii de apă și mâncare, alții și-au anulat evenimentele

Publicat: 25 feb. 2020, 22:03 Autor: Maria Apostol Vedete

Nu e de glumă cu virusul ucigaș care a omorât până acum aproape 3.000 de persoane din toată lumea. Chiar dacă în România nu a fost confirmat oficial nici măcar un caz de coronavirus, tot mai mulți oameni au început să-și facă provizii de apă și de mâncare, pentru a fi pregătiți în eventualitatea instaurării carantinei. Inclusiv vedetele au luat primele măsuri de urgență: unii au dat buzna în magazine, pentru provizii, alții și-au anulat evenimentele, de teamă. 

Unul dintre artiștii români care s-a speriat de amploarea pe care ar putea-o lua coronavirusul și în România a fost actorul Andreas Petrescu, pe care paparazii CIAO.RO l-au surprins într-un hipermarket din București, împreună cu fiul său, în timpul unei aprovizionări zdravene. A plecat de-acasă foarte bine ”echipat”, cu mască de protecție la purtător, însă nu s-a gândit să-i aplice una și fiului său (a auzit probabil că cei mici sunt ocoliți de acest virus periculos).

Pe lângă alimente, Andreas a cumpărat și multe baxuri de apă, pentru a fi sigur că o perioadă bună de timp nu va fi nevoit să iasă din casă, prin magazinele aglomerate.

Nu este singura vedetă alarmată de pericolul pe care îl generează coronavirusul peste tot în lume.

Dragii mei, din cauza problemelor actuale și a situației de alertă prin care trece Italia, evenimentele din acest weekend pe care trebuia să le onorăm …au fost anulate! Multă sănătate celor care trec prin această situație și sa dea Bunul Dumnezeu să ne revedem cu bine atunci când lucrurile vor reveni pe făgașul normal ! ???? ”, a transmis Carmen de la Sălciua pe contul ei de Instagram.

De cealaltă parte, Laurette și-a scurtat vacanța din Milano de teama virusului ucigaș, iar acum intenționează să-și facă analize pentru a fi sigură că nu l-a contractat.

În Milano s-a instalat o mare panică. La început eu am luat totul în glumă, după care am văzut că treaba devine serioasă. Acolo oamenii au început să golească magazinele, şcolile s-au închis, s-au baricadat în casă”, a spus Laurette potrivit Spynews.

Am stat câteva ore bune să completez formularul în care am scris de unde vin, dacă am fost în China în ultimele 14 zile, dacă am fost internată, dacă tuşesesc, dacă mă doare în gât, însă la mine nu a fost cazul”, a spus Laurette. Acum că a ajuns în România, Laurette este decisă să ia măsuri. „M-am panicat puţin, dar merg să îmi fac analizele. Sper ca şi după 14 zile să fiu bine. Mai ales că am şi copilul acasă. Chiar trebuie să luăm măsuri”, a mai spus mulatra pentru sursa citată.

Din categoria vedetelor care și-au făcut stocuri masive cu măști de protecție se numără și Inna, care călătorește peste tot prin lume, fiind extrem de expusă în acest context, dar și Mihaela Rădulescu sau Mihai Morar.

Tom Cruise este izolat într-un hotel din Italia

Tom Cruise a rămas izolat într-un hotel din Veneția din cauza coronavirusului. Actorul venise în Italia pentru producția viitorului film „Misiune imposibilă’, însă producătorii au decis întreruperea filmărilor din cauza răspândirii virusului.

Din motive de siguranţă şi pentru bunăstarea actorilor noştri şi a echipelor, şi din cauza eforturilor autorităţilor locale veneţiene de a opri orice adunare de persoane în faţa ameninţării cu coronavirus, modificăm programul producţiei pentru cele trei săptămâni de filmări la Veneţia”, potrivit unui purtător de cuvânt al Paramount Pictures într-o declaraţie transmisă AFP.

Publicat: 25 feb. 2020, 22:03 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă
×