Sotia lui Jerry Seinfeld arata demential! Jessica e superba si i-a daruit doi copii frumosi

Publicat: 06 iun. 2019, 14:50 Autor: D. C. Vedete

Toata lumea il cunoaste pe actorul de comedie din America. A facut istorie cu serialul care ii poarta numele, Seinfeld, si care i-a adus faima.

Sotia lui Jerry Seinfeld arata demential! Jessica e superba si i-a daruit doi copii frumosi. Actorul de stand up comedy, in varsta de 65 de ani, a fost prezent in cadrul evenimentului Fundatiei Good+ Bash din New York alaturi de familia sa, informeaza Dailymail.co.uk.

Jerry Seinfeld a fost insotit de sotia lui, Jessica, in varsta de 47 de ani. Fundatia caritabila a fost infiintata chiar de catre ea, in anul 2001. De la eveniment nu au lipsit nici cei doi copii ai lor. Sascha Seinfeld are deja 18 ani, iar fiul lor, Shepherd Kellen, are 13 ani.

Sotia lui Jerry Seinfeld arata demential

Evenimentul caritabil a fost unul casual. Vedetele au venit imbracate normal, in haine confortabile. Cu toate ca evenimentul nu a fost unui vesel, Jerry Seinfeld nu s-a putut abtine sa nu faca glume alaturi de toti cei prezenti, de la invitati la presa internationala.

Jerry Seinfeld și averea de peste 250 milioane $! Actorul detine adevarate imperii si zeci de masini de colectie

Cum arata familia lui Jerry Seinfeld

Fundatia a fost infiintata la scurt timp de la nasterea fiicei lor, Sascha. Jessica Seinfeld cauta o modalitate de a darui jucariile sau alte obiecte pe care fiica ei nu le mai folosea. Asa s-a nascut organizatia care incearca sa combata saracia in familiile americanilor.

Persoanele care aduc pe lume copii, dar nu au posibilitati materiale sa le cumpere cele necesare pot apela cu incredere la ei. Oamenii vin aici si doneaza zilnic sute de obiecte pe care copii lor nu le mai folosesc si, astfel, ajung la cei care au cu adevarat nevoie de ele.

Topul celor mai bogati actori din lume. Ce avere are Tom Cruise!

Publicat: 06 iun. 2019, 14:50 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă