Catrinel Sandu are tatal grav bolnav: ‘De doua luni nu se misca’

Publicat: 06 Jun. 2019, 13:17 Vedete

Vedeta a revenit in Romania deoarece tatal ei are grave probleme de sanatate. Starea lui nu s-a ameliorat deloc in ultimele doua luni de cand e bolnav.

Catrinel Sandu are tatal grav bolnav. In luna martie 2019, tatal vedetei tv a fost operat. Vedeta a revenit din America, unde locuieste alaturi de fiicele ei si noul sot, pentru a isi vizita parintele. Catrinel Sandu sustine ca cel care a crescut-o toata viata nu poate merge.

„Este mai bine acum. Prima întâlnire a fost foarte grea, dar în fiecare zi va fi mai bine pentru că am trecut de primul şoc. Am venit mai repede pentru a-i face bine. O să fie o perioadă lungă de recuperare, dar sunt fericită că este pe cele mai bune mâini. Se face tot ce se poate pentru el. Tata este alimentat artificial, de două luni nu se mişcă”, a declarat Catrinel Sandu la emisiunea Agenția VIP.

Catrinel Sandu are tatal grav bolnav

Catrinel Sandu si parintii ei
Catrinel Sandu are tatal grav bolnav ‘De doua luni nu se misca’

In urma cu cateva zile, Catrinel Sandu cerea ajutorul prietenilor sai virtuali. Aceasta le-a spus ca tatal ei are nevoie de sange si si-a rugat prietenii sa doneze in numele lui.

„Încă o dată vă cer ajutorul pentru tatăl meu, Nicu Sandu. Puteți dona sânge la această adresă ( Str. Constantin Caracas nr. 2-8 , sect. 1), avem nevoie . Trebuie menționat: Spitalul Colentina , pentru Niculae Sandu, secția Neorochirurgie . Vă mulțumesc”, este mesajul transmis de ea, pe Facebook.

Catrinel Sandu se casatoreste! A primit un inel cu diamante de la iubit

Catrinel Sandu si-a refacut viata in America, unde locuieste alaturi de fiicele sale. Dupa divortul de jucatorul de tenis Gabriel Trifu, in 2017, aceasta s-a indragostit de Steve. Americanul este un stomatolog si are doi baieti dintr-o relatie anterioara.

Catrinel Sandu a fost la un pas de moarte! Iata ce s-a intamplat cu vedeta

Publicat: 06 Jun. 2019, 13:17 Vedete
Pe aceeași temă