EXCLUSIV | Catrinel Sandu a sărbătorit 7 ani de când și-a cunoscut soțul + Ce spune despre căsnicie: „Am fost sortiți să fim împreună!”

Publicat: 19 feb. 2024, 20:12 Autor: Dora Bazavan Vedete

Catrinel Sandu și soțul ei, medicul dentist american Steve Schroeter, au împlinit 7 ani de când sunt împreună. Relația lor este una ca în filme, se iubesc pe zi ce trece mai mult, iar fosta bebelușă de la Cronica Cârcotașilor ne-a mărturisit cât este de fericită pentru că și-a găsit sufletul pereche, cumva predestinat! Catrinel Sandu își divinizează soțul!

Cum e viața voastră, de 7 ani împreună? Cât de fericiți sunteți? Cum ați sărbătorit?

Suntem de 7 ani împreună, nu 7 ani de la căsnicie, ci 7 ani de când întemeiem un cuplu. Dacă mă gândesc de când ne cunoaștem, ne știm mai mult decât de 7 ani, pentru că, așa cum am spus mai demult, a fost și stomatologul meu, înainte de a fi iubitul, soțul, partenerul meu. De 7 ani întemeiem un cuplu și este super funny că tot timpul când vorbim am senzația că suntem împreună de o viață. În același timp, ne iubim atât de mult și suntem așa, știi cum e la începutul relației, așa suntem noi,  din ce în ce mai mult, și chiar asta vorbeam amândoi, ce înseamnă să îți găsești într-adevăr partenerul!

Catrinel Sandu a sărbătorit 7 ani de când și-a cunoscut soțul

Deja e un clișeu să spui sufletul pereche,  să găsești exact ce ai tu nevoie pentru tine și pentru sufletul tău și atunci  în fiecare zi ești și mai îndrăgostit de persoana respectivă o admiri și mai mult, ești și mai conectat, e totul, fără persoana respectivă parcă ești pe jumătate, așa simțim noi unul față de celălalt.

Ce cadouri v-ați făcut unul altuia cu această ocazie? Mai mergeți într-o escapadă romantică? Cum ați petrecut acum?

Cadouri ne facem întotdeauna, nu avem nevoie neapărat de un eveniment special dar anul acesta m-a surprins Steve cu o superbă brățară pe care a gravat singur, cu mâna lui, (are un fel de mic medalion agățat de brățară, e un fel de dreptunghi și a gravat cu un aparat special, care a fost al tatălui lui). Povestea e ușor mai complicată și mai frumoasă în același timp pentru că tatăl lui avea  un aparat cu care grava, îl cumpărase de mult și a rămas la Steve. A vrut el foarte tare să cumpere această brățară și această bucățică mică atașată de brățară și să le graveze cu mâna lui și cu aparatul de la tatăl lui, numărul 7.

Am ieșit împreună la dinner și o să mai ieșim și plănuim și o croazieră. Vrem să mergem într-o croazieră cu toții, și cu mama și cu fetele, pentru că noi așa plecăm tot timpul. Tot timpul luăm fetele cu noi, nu prea mergem fără ele într-o vacanță doar noi doi, poate într-un weekend mai fugim dar pe o perioadă mai lungă, nu. O să mergem toți într-o croazieră cu fetele și cu  mama iar la mine este acum o perioadă foarte-foarte aglomerată! Pe 16 și 17 februarie am avut spectacolul mare, anual, în care compania mea prezintă anul ăsta Ariel, o producție originală, o oră primul act și în al doilea act prezentăm toate numerele cu care compania va participa la concurs, la mai multe competiții la care mergem și facem un fel de parteneriat și cu programul de ballroom, e dans sportiv.

Ce spune despre căsnicie

E un spectacol foarte mare, vine primarul, boardul școlii, cu toți invitații lor, a fost un pic mai simandicos și foarte important pentru școală, a fost o presiune mai mare și pentru mine. Eu și cu directoarea companiei facem totul să fie posibil! Steve este omul e lângă mine, în permanență, în tot ceea ce fac, cu el tai muzica, el mă ajută cu programul, ce să pun, cum să fac, a construit barca pentru Ariel. Lui îi place foarte tare să construiască, are un întreg atelier în garaj și îi place foarte tare să facă lucruri.

Anul trecut a făcut pentru mine în spectacolul Cenușăreasa, caleașca, și anul acesta a făcut barca. Va fi un întreg maraton, am muncit mult la acest spectacol! Am avut repetiții în ultimele două săptămâni, de dimineață până seara, inclusiv sâmbăta și duminica.

Anul acesta vă pregătiți să veniți în țară în vară?

Anul acesta venim în țară, am zis că nu mă mai interesează nimic, nu mai contează nimic. Din fericire, cea mai mare competiție de balet din lume la care eu am onoarea să fiu  în juriu, în ultimii trei ani, acesta ar fi al patrulea an, s-a mutat anul acesta din iunie, la sfârșitul lui aprilie,  pentru că teatrul intră în renovare vara, deci competiția a trebuit să fie mutată.

Așadar, nu mai sunt legată de acest eveniment pe care îl aveam  vară de vară și tocmai de aceea nu mai puteam să vin în România. Acum, dat fiind faptul că este în aprilie, preconizăm să venim undeva la sfârșit de iunie în țară. Eu cu fetele o să vin înainte iar Steve va veni undeva la început de iulie,  timp de două săptămâni. Voi avea și un eveniment, una dintre cele mai bune prietene ale mele, Maria Marinescu, care e de altfel și producătorul de la „Bravo, tată!”, se mărită. Ea a venit aici la nuntă, suntem prietene de peste 20 de ani și nu am  cum să ratez acest eveniment!

„Am fost sortiți să fim împreună!”

Cum vă răsfață mama ta în America?

Mama este o binecuvântare! Nu știu ce m-aș face fără ea, sinceră să fiu! Când e ea aici, ne descurcăm, Doamne, ce bine este, totul e ca acasă. Ești răsfățat! Miroase a mâncare când vin,  parcă de când sunt cu mașina de pe stradă, până intru în garaj simt mirosul și mă gândesc la ce  bunătățuri mă așteaptă acasă, mai ales că eu lucrez până târziu din cauza companiei, am program de școală normal, ca orice profesor dar aftershool după, cu compania, și atunci am câteva seri bune pe săptămână în care ajung acasă foarte târziu. E o binecuvântare din toate punctele de vedere să o avem pe mama aici!

Toți prietenii noștri de aici vor să o ia la ei acasă,  sunt fascinați de ea și toată lumea o iubește. Mă bucur din suflet că e cu noi, că e sănătoasă și să dea Dumnezeu să fie așa mult timp de acum înainte, să ne bucurăm unii de alții.

Cum ați petrecut Valentine’s Day?

De obicei ieșim la restaurant, cu toată gașca, cu toată familia. Nouă ne place foarte mult să petrecem cu toții împreună. Avem timp și pentru noi doi. De  exemplu, în fiecare seară, nu contează, că e vânt, ploaie sau cât de obosiți suntem, seara, după ce toată lumea e în pat și am terminat totul pentru ziua următoare, îl scoatem la plimbare pe mezinul familiei,  Mister Champ, în fiecare seară, așa că avem în fiecare seară plimbarea noastră de 30-40 minute și nu o ratăm.

E obligatoriu! Suntem numai noi doi și ne  spunem tot ce s-a întâmplat în timpul zilei, cu toate că ne dăm mesaje non stop în timpul zilei, și ne facem și planurile pentru ziua următoare, pentru vară, pentru o lună,  ne place foarte mult să povestim. Eu pe 14 februarie am fost în plină repetiție pentru spectacolul de aici și am ajuns foarte târziu seara dar vom sărbători după 17 februarie, atunci când voi termina și eu cu stresul și spectacolul.

Despre iubire

Mai e nevoie de o lună a iubirii pentru voi, pentru a vă declara dragostea?

Suntem noi și suntem așa de bine unul cu altul și îi mulțumim în fiecare zi lui Dumnezeu pentru relația pe care o avem și pentru  tot ce ni se întâmplă frumos. Atunci când ești sincer și curat, din toate punctele de vedere, sufletește, Dumnezeu îți trimite ce trebuie pentru că știe și știe mai bine pentru fiecare ce are nevoie.

Acum, dacă e să ne întoarcem puțin la paranormal, că tot făcea tata parte din asta, culmea e că  am întâlnit pe cineva aici cam din aceeași branșă cu ce se ocupă tata, de paranormal și  a făcut o afirmație foarte frumoasă pe care nu e prima oară când am auzit-o, dar eu nu sunt foarte  fascinată de asta, avându-l pe tata care spunea atât de multe chestii care erau adevărate…

Ne-a spus că noi suntem cuplul ceresc, că am fost  sortiți să fim împreună sau că am mai fost o dată cuplu și ne-am reîntâlnit în viața asta și să știi că sunt  multe chestii foarte frumoase și ne dăm seama că  vin cu siguranță de undeva. Ceva, undeva,  s-a întâmplat sau dacă nu s-a întâmplat, Dumnezeu a vrut ca noi să ne șlefuim și să ajungem la un nivel care ne-a adus împreună. Într-un cuvânt și fără să folosesc cuvinte mari, dacă mă puneai să creionez un bărbat perfect pentru mine sau un tată perfect, un prieten perfect, sinceră să fiu nu cred că îmi ieșea așa de bine cum este el!

Publicat: 19 feb. 2024, 20:12 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă