Tatal lui Catrinel Sandu, operat de urgenta. Cum se simte parintele vedetei

Publicat: 23 Mar. 2019, 15:17 Vedete

Viata fericita a vedetei care si-a refacut viata cu un american a fost umbrita de o veste proasta. Tatal ei a avut nevoie de o interventie chirurgicala.

Tatal lui Catrinel Sandu, operat de urgenta. Vedeta a facut anuntul. Catrinel Sandu, care a fost la un pas de moarte, sustine ca tatal ei s-a simtit foarte rau. A ajuns la spital unde medicii au decis sa il opereze de urgenta. In prezent, Nicu Sandu este in afara oricarui pericol.

Mia Sandu, sotia lui Nicu, a trecut prin clipe cumplite. Sotul ei s-a simtit rau si a ajuns la spital. A fost operat de urgenta dupa ce a fost in stare grava. Nu a avut voie sa primeasca vizitatori deoarece emotiile ii puteau complica operatia. Tatăl îndrăgitei artiste a suferit un accident vascular.

Conform spynews.ro, Nicu s-a dus la conac pentru a pregati casa de venirea fiicei sale si a intregii sale familii din America. A fost gasit intins in gradina, amortit, de catre un vecin.

Tatal lui Catrinel Sandu, operat de urgenta

„Vă mulţumesc pentru toate mesajele voastre şi vă cer scuze că nu am reuşit să răspund la toate. Operaţia a decurs bine, este la Terapia Intensivă acum. Speram ca în câteva zile să avem mai multe veşti. Orice gând bun şi rugăciunea către el înseamnă mult. Vă mulţumesc din suflet”, este mesajul transmis de Catrinel Sandu pe o rețea de socializare.

Tatal lui Catrinel Sandu nu primeste vizite

„Am trecut prin cele mai urâte momente din viața mea. Nicu nu mai este intubat, e coerent, răspunde la întrebări, însă sunt probleme cu mâna și cu piciorul stâng, nu le simte. Trebuie să facă tratament, pentru că centrii nervoși sunt afectați. Din păcate, eu nu am voie să îl văd.

Nu este recomandat, pentru că prezența mea i-ar putea crea emoții și nu ar fi deloc bine pentru el. Probabil că abia luni îl voi vedea. Catrinel voia să vină imediat, însă după ce a discutat cu medicii, ar fi venit degeaba. Lui îi trebuie liniște acum, sigur ar plânge dacă și-ar vedea fiica și i s-ar înrăutăți sănătatea.

Am cei mai buni oameni lângă mine și le mulțumesc din suflet pentru ajutor. Mirela Florea, cea mai bună prietenă a lui Catrinel, mă duce unde am nevoie, doarme cu mine în casă, iar Carmen și Marius Iftimi sunt ca și copiii mei. La orice oră din zi și din noapte sunt alături de mine. M-au ajutat cu tot ce am avut nevoie”, a declarat Mia Sandu pentru click.ro.

Publicat: 23 Mar. 2019, 15:17 Vedete
Pe aceeași temă