Tipul asta si-a cumparat fast-food de 680 RON si a mancat 30.000 de calorii la o singura masa! Ce s-a intamplat cu el imediat dupa! VIDEO

Publicat: 23 Mar. 2019, 12:50 Viral

Tipul asta a vrut sa socheze Youtube-ul si a fost la un pas sa lesine de la cat a mancat! Trebuie sa vezi imaginile in care baga cartofi cu pumnul in gura.

Tipul asta si-a cumparat fast-food de 680 RON si a mancat 30.000 de calorii! Cel care a inceracat sa manance toate aceste calorii este un vlogger din Romania care incearca cu disperare sa stranga cat mai multi abonati.

Alex Montrey si-a propus sa faca un challenge de 30.000 de calorii, primul din Romania, in care sa manance o multime de produse de fast-food la o singura masa si sa vada atat el cat si urmaritorii lui daca reuseste. Toata distractia asta l-a costat 680 RON si era cat pe ce sa-l coste si o internare de urgenta la spital.

Se pare totusi ca incercarea lui de a detona in interiorul stomacului sau o bomba calorica de 30.000 de calorii i-a adus un succes urias pe Youtube. Filmuletul in care efectiv se indoapa cu hamburgeri, cartofi prajiti, pizza si shaworme a reusit sa stranga intr-un timp relativ scurt peste 700.000 de vizualizari.

Si-a cumparat fast-food de 680 RON si a mancat 30.000 de calorii!


Sute de mii de oameni s-au uitat la el cum efectiv a fost la un pas sa lesine de la cat a mancat, peste 7.500 dintre urmaritori i-au lasat si un comentariu si 95.000 dintre ei au dat like filmuletului.

Ca sa va dati seama exact ce inseamna 30.000 de calorii in fast-food enumeram doar o parte dintre toate produsele pe care le-a mancat: un tort, 3 Big Tasy, 2 Big Mac, 5 shaworma, 3 pizza mari, un tort, un bol mare cu nachos si o multime de pahare mari de cola.

A mancat cortofi cu pumnul si tort cu pizza doar ca sa termine cat mai repede toata mancarea, dar la final filmarea s-a oprit brusc. „Acum e a doua zi dupa ce am filmat acel 30.000 de calorii challenge si sincer sunt terminat, nu mi-a fost atat de rau in toata viata mea. Am oprit filmarea brusc ieri pentru ca treaba a devenit foarte-foarte naspa, am vomitat grav, aproape ca mi-am dat matele pe acolo. M-a durut burta super-super rau, a trebuit sa iau o gramada de pastile. Sincer nu merita sa-mi risc viata pentru asa ceva!” au fost explicatiile pe care vlogger-ul le-a oferit la finalul filmuletului.

Publicat: 23 Mar. 2019, 12:50 Viral
Pe aceeași temă