Tipul asta sustine ca s-a culcat cu sute de femei, dupa ce a pretins ca e Printul Harry! Nu seamana deloc, dar totusi ele l-au crezut! :))

Publicat: 22 Mar. 2019, 16:44 Life

Tanarul din imagini a povestit ca sute de femei l-au crezut, cand le spunea ca este Ducele de Sussex.

Odata ce adevarul a iesit la iveala, el a fost laudat de catre alti barbati, dar si aspru criticat.

Barbatul care a pretins ca e Printul Harry este tot originar din Marea Britanie. Si, avand in vedere isteria creata odata cu nunta regala, nu e de mirare ca fanale lui Harry l-au crezut pe tanarul care le spunea cate-n luna si-n stele.

El a pretins ca e Printul Harry si sustine ca a intretinut relatii intime cu sute de femei prin aceasta metoda. Desi poate parea socant ceea ce-a facut Henry Hampshire, la o prima vedere, barbatul de 34 de ani sustine ca femeile l-au abordat pe el. Plus ca, potrivit acestuia, nu le-a obligat pe tinere niciodata sa se culce cu el. Le spunea doar ca este unul dintre membrii Familiei Regale, iar ele il credeau fara sa verifice. La ce a renuntat Printul Harry de dragul sotiei lui, Meghan Markle

Lui Henry Hampshire i-a iesit aceasta schema desi seamana foarte putin cu adevaratul Print Harry. Insa, parul intr-o nuanta roscata l-a ajutat foarte mult, pentru ca astfel parea „credibil”, in fata iubitelor sale. Barbatul a acordat recent un interviu pentru publicatia Dorset Herald in care a povestit totul.

Continuarea articolului »

Publicat: 22 Mar. 2019, 16:44 Life
Pe aceeași temă