La ce a renuntat Printul Harry de dragul sotiei lui, Meghan Markle! Sunt obiceiuri fara de care altii n-ar putea sa traiasca! :O

Publicat: 04 ian. 2019, 13:45 Autor: madalina m. Vedete

Printul Harry a facut, la randul sau, o serie de schimbari de cand Meghan a intrat in viata sa.

Pe langa faptul ca sunt casatoriti si asteapta un copil impreuna, cei doi duci de Sussex par sa se inteleaga destul de bine. Ceea ce e remarcabil insa e la ce a renuntat Printul Harry pentru a-i face sotiei sale pe plac.

La ce a renuntat Printul Harry de dragul sotiei insarcinate!

Ducele de Sussex s-a dezbarat de doua obiceiuri pe care le au, in general, mai toti oamenii. Ce e cu mult mai de admirat este si faptul ca Harry a recunoscut ceea ce a facut de dragul lui Meghan. Cu acest prilej le-a oferit barbatilor un exemplu demn de urmat.

La ce a renuntat Printul Harry de dragul sotiei lui

Daca va intrebati la ce a renuntat Printul Harry pentru a fi pe placul lui Meghan, ei bine, raspunsul e unul simplu. Ducesa de Sussex i-a cerut sotului sa nu mai consume cafea, un obicei pe care il avem cu totii dimineata, dar nici sa nu mai puna gura pe pic de alcool. In Statele Unite ale Americii, acolo de unde e Meghan originara, exista un soi de traditie, insa ceva mai moderna, cand vine vorba de sarcina. De obicei, sotii nu consuma alcool cat sotiile lor sunt insarcinate, in semn de „solidaritate” cu gravidutele. S-ar parea ca si Harry ar fi preluat acest model american.

Totusi, cert este ca Ducele de Sussex a facut o noua schimbare uriasa, ar spune nutritionistii, in ceea ce priveste stilul sau de viata. Daca pana acum el gusta, la fel ca oricare membru al familiei regale, cate un pahar de alcool, acum si-a interzis sa o mai faca.

La ce a renuntat Printul Harry de dragul sotiei lui

Cea care l-a facut pe Harry sa adopte schimbarea a fost Meghan, bineinteles, care l-a invatat sa inlocuiasca alcoolul cu apa minerala. „Avand in vedere ca obisnuia sa bea destul de mult inca din adolescenta, e o realizare uriasa pentru el”, a povestit un apropiat al familiei regale.

Prietenii lui Harry au observat si ei ca acesta trece printr-o reala schimbare, fiindca au povestit ca la petrecerea de Craciun de la Sandingham, din 2018, el parea ceva mai relaxat ca de obicei.

„Tot ce a facut Meghan a fost sa ii arate ca exista si un alt mod, mult mai bun, de a trai, iar el a devenit un fan. Manaca foarte bine, nu isi mai otraveste corpul, face putina yoga si este mult mai fericit”, a mai spus apropiatul familiei regale pentru presa britanica.

(sursa: express.co.uk)

Publicat: 04 ian. 2019, 13:45 Autor: madalina m. Vedete
Pe aceeași temă
×