Gabriela Firea, operata de urgenta! Ce s-a intamplat cu Primarul Capitalei

Publicat: 22 mart. 2019, 15:54 Autor: Simona News 3

Gabriela Firea se afla internata la Spitalul Cantacuzino, dupa ce a fost supusa unei interventii chirurgicale.

Azi noapte, Gabriela Firea a fost supusa unei operatii gastro-intestinale la spitalul „Dr. Ioan Cantacuzino” din Capitala, interventia fiind realizata de Dr. Eduard Catrina, medic primar chirurgie generala, Dr. Sorin Petrea, medic primar chirurgie generală si Dr. Iulia Grigore, medic specialist ATI.

Interventia nu a fost programata si a fost facuta in decursul noptii, de unde reiese ca a fost o urgenta, iar medicii au actionat rapid. Interventia s-a desfasurat in parametrii normali, fara complicatii.

Gabriela Firea, operata de urgenta

Gabriela Firea, operata de urgenta

In acest moment Gabriela Firea se afla internata sub supraveghere medicala si a tinut sa multumeasca medicilor printr-un comunicat:

„Mulțumesc mult medicilor și întregului personal medical de la Spitalul Cantacuzino unde am fost investigată și operată, cadrelor medicale de la Spitalele Colentina și Sanador, unde am făcut mai multe analize medicale în ultima perioadă, precum și Serviciului de Ambulanță București-Ilfov.

Am trecut printr-un moment greu, însă grija cu care am fost înconjurată m-a ajutat enorm și mi-a sporit încă o dată încrederea în personalul medical din România, care merită tot respectul și aprecierea noastră.

Sper ca recuperarea mea să fie cât mai rapidă, pentru a-mi putea continua munca la Primăria Capitalei la întreaga capacitate fizică. Mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături cu un gând bun!” a spus Gabriela Firea, potrivit Digi24.

Publicat: 22 mart. 2019, 15:54 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă