Veste trista: Aurel a murit! Tragediile nu se mai termina in Romania

Publicat: 22 mart. 2019, 12:04 Autor: Simona News 2
Veste trista: Aurel a murit! Tragediile nu se mai termina in Romania

Un barbat din Botosani a fost gasit fara suflare in albia raului Suceava.

Cel care a descoperit trupul lui Aurel P, in varsta de 53 de ani, a fost chiar fratele sau. Politistii orasului Vicovu de Sus au fost sesizati de barbat prin 112, spunand ca in albia raului Suceava, in zona Moara de pe raza comunei Straja, si-a gasit fratele fara suflare.

Politistii sositi la fata locului au gasit barbatul la aproximativ 50 de metri de malul raului, in pozitia culcat, cu capul in jos si cu picioarele in apa, potrivit obiectivdesuceava.ro.

Veste trista: Aurel a murit

Veste trista Aurel a murit

Imediat dupa, la fata locului au sosit si pompierii din cadrul Garzii de Interventie Vicovu de Sus, care au scos cadavrul la mal. Acesta nu prezenta leziuni, potrivit Cancan.

Pana acum s-a aflat ca Aurel a plecat de acasa spre padure marti, in jurul orei 11:00. Asupra sa avea un motofierastrau mecanic si un topor, fiind plecat cu intentia de a taia lemne pentru acasa. Insa nu a mai ajuns la domiciliu, fiind gasit decedat in urmatoarea dimineata.

Nu exista suspiciuni cu privire la decesul acestuia. Urmeaza sa se efectueze necropsia pentru a se stabili cu exactitate cauza mortii. Potrivit legii, politistii au intocmit dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa.

Publicat: 22 mart. 2019, 12:04 Autor: Simona News 2
Pe aceeași temă