VIDEO! Tataee de la B.U.G. Mafia interviu eveniment! De ce s-a mutat din Romania si ce spune despre Delia si Smiley?!

Publicat: 21 Mar. 2019, 16:59 News 3

Are 42 de ani si inca este cel care compune hiturile B.U.G. Mafia pe care sute de mii de pustani le fredoneaza in toata tara.

Tataee de la B.U.G. Mafia interviu eveniment! De ce s-a mutat din Romania? Tataee de la B.U.G. Mafia s-a mutat de aproape 2 ani de zile in Barcelona si desi se declara un patriot si spune ca iubeste Romania, a ales sa plece ca isi iubeste copiii mai mult.

Are 42 de ani, 3 copii si o sotie minunata si a ales sa dea Pantelimonul pe soarele din Barcelona si blocurile gri pe o vila in mijlocul naturii, in varful muntelui. E casnic si are studioul chiar in vila in care locuieste, acolo compune muzica dupa ce-si duce copiii la scoala si la gradinita si face cumparaturile. Nu mai este „badboy-ul” de alta data dar muzica lui reuseste in continuare sa miste zeci de mii de oameni, mai ales la concertele live pe care le are cu formatia prin toata tara. Tataee a vorbit intr-un interviu eveniment pentru Protv.ro acordat lui Dan Brumar despre noua lui viata dar si despre viitorul B.U.G. Mafia.

Care au fost rațiunile pentru care ai decis să pleci din România?

„Au fost foarte multe. Am plecat pentru copii, pentru soție și pentru puțină liniște pe plan profesional, ca să fac alte lucruri. Aici eram ciupit din toate părțile. Trebuie să facem aia, trabuie să facem aia… Acolo e un pic mai dificil să fiu accesat și pot să lucrez mai liniștit la ce-mi place mie, muzica mai precis. Pentru copii, voiam ca ei să trăiască într-un loc un pic mai liniștit, iar Bucureștiul devenise sufocant, și la propriu și la figurat. Din păcate, ceea ce se întâmplă aici nu e normal nici în sistemul de învățământ, nici în societate, în oraș, unde locuiam.”

Continuarea articolului »

Publicat: 21 Mar. 2019, 16:59 News 3
Pe aceeași temă