Fiica lui Dan Helciug, disparuta in vacanta din Grecia! Artistul a povestit totul

Publicat: 23 sept. 2019, 10:00 Autor: Simona News 3
Fiica lui Dan Helciug, disparuta in vacanta din Grecia! Artistul a povestit totul

Dan Helciug a fost in vacanta alaturi de familia lui, in Grecia, unde au stat timp de doua saptamani.

Fiica lui Dan Helciug, disparuta in vacanta. Artistul a povestit panica prin care a trecut atunci cand fiica acestuia a disparut fara urma. Din fericire, nu s-a intamplat nicio tragedie.

„Eram toţi patru într-un micuţ magazin de haine din Salonic. Elena, soţia mea, a vrut să probeze o rochiţă şi a intrat cu Ruxandra (6 ani) în cabina de probă. Eu păzeam uşa, Luca (12 ani) lângă mine. La un moment dat, Elena iese pe jumătate din cabină şi mă roagă să îi aduc o altă mărime de rochiţă.

Fiica lui Dan Helciug, disparuta in vacanta

Fiica lui Dan Helciug

Am vorbit preţ de câteva secunde. În acest timp, Ruxandra a dispărut din cabina de probă. Nu am înţeles pe unde şi cum, mi-au venit în minte toate filmele paranormale de groază, m-am gândit că a răpit-o cineva. O strigam şi nu răspundea, am căutat-o absolut peste tot, inclusiv în biroul şefei de magazin.

Vânzătoarea transpirase toată. Când eram la un pas să cedăm şi să chemăm poliţia, vânzătoarea o găseşte. Ghici unde era?! Cabina de probă respectivă comunica printr-un perete fals cu depozitul lor, era o uşă pe care Ruxandra a descoperit-o şi a intrat dincolo, unde se distra probând hăinuţe.

Nimeni nu a auzit nimic că era muzică în magazin”, povesteşte Dan Helciug. Ne-am gândit inclusiv că poate s-a furişat pe lângă mama ei, căci ea mai face glume din astea şi se ascunde de noi. Am trăit spaima vieţii, ce mai!” a spus artistul, potrivit Click!

Publicat: 23 sept. 2019, 10:00 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă