Filme noi în cinema săptămâna 23-29 septembrie 2019. Jennifer Lopez, în rol de stripteusă

Publicat: 23 Sep. 2019, 09:02 Vedete
Filme noi în cinema săptămâna 23-29  septembrie 2019. Jennifer Lopez, în rol de stripteusă

Filme noi 23-29 septembrie 2019. Săptămâna aceasta au premiera, în cinema, nu mai puțin de patru filme mult așteptate de cinefili. Iată despre ce titluri este vorba

Filme noi 23-29 septembrie 2019. Poster Hustler cu Jennifer Lopez
Filme noi 23-29 septembrie 2019. Hustler, cu Jennifer Lopez, are premiera pe 27 septembrie

Cei care așteaptă filme noi  în perioada 23-29 septembrie 2019 vor avea parte de o surpriză. În această perioadă, în cinema, se lansează Playmobil, Our Time, Monștri și Hustlers.

Filme noi 23-29 septembrie 2019. Playmobil: The Movie

Playmobil: The Movie sau Playmobil: Filmul, așa cum a fost tradus în limba română, are premiera în 27 septembrie 2019 și este un film de comedie de aventură animat, bazat pe jucăria germană Playmobil. Filmul este regizat de Lino DiSalvo, în debutul său regizoral, scrîn limis de Blaise Hemingway, Greg Erb și Jason Oremland, și produs de On Animation Studios.

Animația descrie legătura puternică dintre Marla și fratele ei, pe care îl urmează pe cele mai îndepărtate tărâmuri. Marla este o tânără visătoare ce dorește să călătorească în întreaga lume, dar aceste planuri sunt amânate odată cu veștile despre accidentul ce a dus la moartea părinților.  4 ani mai târziu, Marla se va maturiza și va avea grijă de Charlie, frățiorul ei. Într-o zi, Charlie dispare brusc în universul Playmobil, iar Marla trebuie să pornească în căutarea acestuia. Dându-și seama că ar avea nevoie de ajutor în aceasta lume necunoscută și misterioasă, Marla se împrietenește cu Del, Rex Dasher, un robot disfuncțional și alte personaje întâlnite pe drum, care o să-i fie alături în această aventură de neuitat.

Filme noi 23-29 septembrie 2019. Our Time – Timpul nostru

Filmul Our Time, ce va avea premiera în săptămâna 23-29 septembrie 2019, a fost selecționat în competiția oficială a Festivalului Internațional de Film de la Veneția 2018.

Pelicula este regizată de Carlos Reygadas și-i are în distributie pe Carlos Reygadas, Natalia Lopez, Phil Burgers.

O familie care trăiește undeva la țară, în Mexic, se ocupă cu creșterea taurilor de luptă. Esther conduce ferma, în timp ce soțul ei, Juan, un poet celebru, crește și face selecția puternicelor animale. Când lui Esther începe să-i placă de îmblânzitorul de cai, Juan pare incapabil să-și atingă propriile așteptări.

Filme noi 23-29 septembrie 2019. Monștri

Filmul românesc Monștri va fi lansat în 27 septembrie 2019, în cinematografele din România. Lungmetrajul „Monştri.” îi are în distribuţie pe: Judith State, Cristian Popa, Alexandru Potocean, Şerban Pavlu, Dorina Lazăr, Gabriel Răuţă. Imaginea este semnată de Luchian Ciobanu. Marius Olteanu este regizorul şi scenaristul filmului. Producători: Parada Film, Wearebasca şi Mariu Olteanu.

Filmul Monștri spune povestea unei zile din viaţa a doi tineri căsătoriţi, pe care familia, societatea, prietenii par că îi iubesc împreună, dar şi că îi judecă şi resping atunci când sunt pe cont propriu. Din cauza nevoilor, convingerilor, opţiunilor lor de viaţă. Una din întrebările ridicate de film este „Care ar fi cea mai mare dovadă de iubire pe care i-o poţi da celuilalt?”.

Filmul observă şi pune întrebări într-o structură de puzzle, în care spectatorul trebuie să rămână atent şi să decidă până la final cine sunt „monştrii“.

„Dana şi Arthur, personajele principale ale filmului meu, sunt doi nonconformişti care încearcă, în ciuda lor, a ceea ce îşi doresc, să fie cum trebuie, pentru celălalt şi pentru ceilalţi. «Monştri.» vorbeşte despre acceptare, despre nevoia de a fi iubit şi despre preţul pe care eşti dispus să îl plăteşti pentru asta“, spune regizorul Marius Olteanu.

Filme noi, în cinema, 23-29 septembrie 2019. Hustlers: Striptease pe Wall Street

Inspirată dintr-un articol publicat în revista New York Magazine care a devenit viral în 2016, acțiunea filmului Hustlers urmărește un grup de foste stripperiţe care se ambiționează să se îmbogățească, folosind însă metode mai puțin ortodoxe. Acestea își jefuiesc foștii clienți.

Jennifer Lopez revine pe marile ecrane şi la prima ei pasiune, dansul, din 27 septembrie în „Hustlers: Striptease pe Wall Street”, într-un nou film în care face echipă cu actriţele: Julia Stiles, Madeline Brewer, Lili Reinhart şi Constance Wu.

Citește și: Jennifer Lopez, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată. E pur și simplu incredibilă la bară!

Publicat: 23 Sep. 2019, 09:02 Vedete
Pe aceeași temă