Mama lui Dorian Popa, dezvăluiri șocante despre tatăl artistului. Dorian s-a ferit să vorbească deschis despre el până acum

Publicat: 18 nov. 2019, 15:34 Autor: Simona News 3

Dorian Popa este un artist extrem de apreciat, însă viața lui nu a fost mereu ușoară și plină de satisfacții.

Mama lui Dorian Popa, dezvăluiri șocante. În prezent Dorian Popa are milioane de fani și o carieră la care orice artist visează. Însă până să ajungă aici a avut un drum lung lung și plin de piedici.

„N-aş spune că i-am crescut chiar singură, m-au ajutat bunicii. Au fost nişte situaţii în familia noastră. De prin 2006 noi am rămas doar noi trei. Am fost şi mamă şi tată şi mi-a plăcut acest rol. (…) Unul a făcut medicină, celălalt ASE. (…)

Mama lui Dorian Popa, dezvăluiri șocante

Mama lui Dorian Popa, dezvăluiri șocante

Acesta a fost destinul nostru. Tatăl lui ne-a părăsit, am suferit, dar pentru că sunt o luptătoare, marele meu noroc a fost sprijinul lui Dorian şi al lui Ciprian. A fost un moment în care tatăl lui a încercat să îi împartă. El nu a acceptat că eu rămâneam cu copiii.

Dorian Popa, operat din cauza suplimentelor pentru sala

Asta nu i-a iertat niciodată Dorian. Mai târziu, în 2012 am trecut prin momente dificile, chiar şi financiare. Tatăl lor a realizat abia în 2012 cât de mult rău a făcut. Îmi cerea mie să îi pun în legătură cu ei şi i-am spus că îmi pare rău, dar sunt bărbaţi maturi acum”, a mai spus mama lui Dorian, potrivit Spynews.

Publicat: 18 nov. 2019, 15:34 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă