Atenție! Un ciclon periculos se îndreapă către Europa. Cum vor fi afectați românii

Publicat: 18 nov. 2019, 14:44 Autor: Simona News 3
Atenție! Un ciclon periculos se îndreapă către Europa. Cum vor fi afectați românii

Ciclonul s-a dezvoltat deasupra Mării Labradorului weekendul trecut și a dezvoltat cicloane secundare îndreptându-se spre vestul Europei și Insulele Britanice la mijlocul săptămânii.

Un ciclon periculos se îndreapă către vestul Europei. In urma cu câteva zile, sud-estul Franței a fost aruncat într-un mare haos din cauza primelor căderi de zăpadă, astfel că mii de case riscă să rămână fără curent electric.

În prezent, Italia se confruntă cu căderi masive de zăpadă care au dus la drumuri paralizate. Conform severe-weather, un nucleu ciclonic s-a dezvoltat deasupra Oceanului Atlantic de Nord și se extinde rapid către est. În același timp, vânturi puternice de tip uragan se extind către Groenlanda și spre Islanda.

Un ciclon periculos se îndreapă către vestul Europei

Un ciclon periculos se îndreapă către vestul Europei

Ciclonul va continua să se extindă spre sud-est de-a lungul Atlanticului de Nord în zilele următoare. Se va apropia treptat de vestul Europei și de Insulele Britanice / Irlanda la mijlocul săptămânii, dar deocamdată nu se știe clar în ce mai mod ar putea sta siatuația.

Asta după ce, duminică dimineață, o avalanșă a venit în localitatea Val Martello din Tirolul de Sud, după ce, în ultimele zile, a nins din intens. Localnicii se vaită că a venit peste ei un râu de zăpadă amestecată cu roci și crengi, care coboară la vale pe străzile din sat.

În plus, zăpada desprinsă de pe munte a blocat drumurile și a avariat câteva case. S-au emis avertizări de cod roșu iar autoritățile locale spun că mai multe avalanșe sunt așteptate în orele următoare.

Publicat: 18 nov. 2019, 14:44 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă
×