Atacată de Iohannis pentru că-și ascunde tot numele, Viorica Vasilica Dăncilă și l-a asumat cu mândrie!

Publicat: 18 nov. 2019, 14:13 Autor: Maria Apostol News 2
Atacată de Iohannis pentru că-și ascunde tot numele, Viorica Vasilica Dăncilă și l-a asumat cu mândrie!

Fostul premier al României a răspuns ironiilor lui Klaus Iohannis printr-un gest de asumare, și chiar mândrie, al numelui pe care îl poartă. 

„Doamna Vasilica Viorica Dăncilă, fost premier dat jos prin moțiune, a fost parte activă a tuturor mîrlăniilor PSD-iste, a sprijinit activ încercările de acaparare a justiției, a fost foarte activă cînd a fost vorba să facă zid împotriva unor persoane cu probleme penale, a fost o persoană foarte activă în a guverna împotriva românilor”, spunea Iohannis în urmă cu două zile, în timp ce insista pe cel de-al doilea prenume al contracandidatei sale.

Viorica Dancila ii raspunde lui Klaus Iohannis

Iată că, astăzi, fostul premier și-a asumat în totalitate cele două prenume pe care le poartă, Viorica Vasilica, pe Facebook, acolo unde a și publicat un articol în care își explică strategia de posibil viitor președinte al României.

Mandatul meu va fi cel al Președintelui mediator, care înțelege importanța echilibrului instituțional și a bunei funcționări a autorităților publice. Cred în instituția Președintelui ca liant între toate celelalte instituții ale statului român, precum și între stat și societate.

Nu voi bloca niciodată activitatea Guvernului sau a Parlamentului, situație din care au întotdeauna de suferit cetățenii. În mandatul meu, vor exista permanent consultări și dezbateri între instituții, pentru atingerea consensului și luarea celor mai bune decizii pentru țară”, a scris Viorica Vasilica Dăncilă.

Publicat: 18 nov. 2019, 14:13 Autor: Maria Apostol News 2
Pe aceeași temă