Viorica Dăncilă este ”șomeră”! Răspunsul uimitor pe care l-a oferit după ce a fost întrebată de ce are imaginea că ar fi proastă

Publicat: 16 ian. 2020, 21:53 Autor: Maria Apostol News

Viorica Dăncilă a oferit un răspuns uimitor după ce a fost întrebată în cadrul unui interviu special de ce s-a creat imaginea că ar fi proastă. Fostul premier al României a acceptat invitația venită din partea moderatorului emisiunii “Gândurile lui Cristoiu”.

În vârstă de 56 de ani, Viorica Dăncilă nu are un loc de muncă în prezent, dar, a spus ea, a primit mai multe oferte, iar, în curând, va decide pe care o va accepta. Întrebată de ce s-a creat imaginea că ar fi proastă, vedeta a spus că “s-a lucrat foarte mult la acest lucru” și s-a speculat. Ea a admis că a făcut greșeli de exprimare.

“S-a lucrat foarte mult la acest lucru. S-a speculat. E adevărat că am făcut greșeli de exprimare. Dar uitați-vă la președinte, la ați oameni politici. Cred că fac șapte-opt greșeli de exprimare. Poate unii vorbesc frumos, poate spun lucruri frumoase, dar important e ceea ce rămâne și eu chiar m-am implicat, am făcut lucruri pentru oameni. Au comentat de la coafuri, la broșe. Orice. Chiar președintele a făcut zilele trecute mai multe greșeli. Nu îl acuz pe președinte. Se întâmplă. Ai o zi mai proastă. Ceilalți lideri politici mai fac greșeli de exprimare. Nimeni nu le zice nimic”, a spus Viorica Dăncilă, după ce a fost întrebată de ce s-a creat această imagine… cum că ar fi proastă, relatează cancan.ro.

Ea mai spus că ceasul pe care l-a purtat, despre care s-a spus că ar costa 20.000 de euro, nu a avut un preț mai mare de 800 de euro.

“Toate aceste teme legate de broșe, de ceas, de alte lucruri distrăgea atenția de la alte lucruri legate de candidat”, a adăugat fostul președinte al PSD.

Publicat: 16 ian. 2020, 21:53 Autor: Maria Apostol News
Pe aceeași temă