”Pisicuța” lui Dorian Popa a recunoscut câte operații estetice și-a făcut

Publicat: 13 Nov. 2019, 11:33 News 3

Dorian Popa are o iubită focoasă care e dorită de mulți bărbați. Însă cât a costat-o această frumusețe?

”Pisicuța” lui Dorian Popa. Dorian Popa trece printr-o perioadă extrem de bună. Are o familie frumoasă, iubitoare dar și o iunită superbă care îl susține necondiționat.

Dorian Popa se iubește cu Claudia Iosif sau Babs, aşa cum mai este numită, și este cu şase ani mai în vârstă decât iubitul eiÎn ciuda diferenței de vârstă, cei doi se înteleg foarte bine mai ales că nimeni nu ii dă anii pe care-i are fiindcă arată foarte bine și are grijă de ea.

”Pisicuța” lui Dorian Popa

”Pisicuța” lui Dorian Popa

Pe lângă stilul de viață sănătos, Claudia a apelat deseori la medicul estetician, astfel că este tunată din cap până în picioare. Pentru frumusețe ar face orice.

Pentru că nu a fost mulţumită de felul în care arată, a decis că este cazul să se lase pe mâna medicilor. Iubita artistului a fost întrebată de fani care este secretul ei, iar Claudia a vorbit deschis despre intervențiile pe care și le-a făcut.

Aceasta a recunoscut că are implant mamar, rinoplastie, liposucţie şi implant de sprâncene. Însă a suferit în urma uneia dintre intervenţiile estetice avute, mai precis cea de la nas, pentru că nu a ieşit aşa cum şi-a dorit. De aceea, săptămâna viitoare va fi supusă unei noi intervenţii.

„Acum trei ani m-am operat prima oară la nas şi, din păcate, nasul după operaţie era foarte lat. Săptămâna viitoare am o nouă intervenţie”, a spus aceasta potrivit Spynews.

În plus, Babs a mărturisit că şi-a pus silicoane la vârsta de 23 de ani.

Publicat: 13 Nov. 2019, 11:33 News 3
Pe aceeași temă