Cea mai sexy actriță a anilor 70 suferă de o boală rară! Ce i se întâmplă imediat după ce închide ochii

Publicat: 13 nov. 2019, 10:07 Autor: Simona News 3

Blonda fatală a anilor 80 suferă o boală extrem de rară, asta după ce a avut o viața marcantă.

Cea mai sexy actriță a anilor 70. Nastassja Kinski suferă de boala somnului, fiind afecțiune ce te face să adormi instantaneu. Nastassja Kinski este una dintre cele mai talentate și frumoase actrițe ale anilor 80.

A fost muza lui Roman Polanski, fiind blonda fatală care a jucat în peste 60 de filme, a frânt multe inimi cu sex-appealul să și a șocat publicul cu iubirile ei periculoase.

Cea mai sexy actriță a anilor 70

Cea mai sexy actriță a anilor 70

Însă nu știe nimeni faptul că, în spatele vieții strălucitoare, actrița se luptă cu o boală extrem de rară, care afectează o persoană din 2000, și care nu are leac: narcolepsia, denumită și boala somnului.

Nastassja suferă de o afecțiune rară care se numește nar­colepsie, și se caracterizează prin somnolență diurnă aproape incontrolabilă. Astfel că oamenii cu care interacționează atribuie stării sale de visare anumite dependențe, dup[ cum a mărturi­sit acum mai mulți ani într-un interviu.

„Nu beau, nu fumez, dar uite că mi se întâmplă să probez un costum pentru un rol și să cad literalmente lată de somn. Oamenii care nu mă cunosc se întreabă apoi «oare pierde nopți? Oare con­sumă droguri?» Niciodată, nu e genul meu.”

Narcolepsia este o condiție neurologică foarte rară care afectează ciclurile naturale de somn și veghe, declanșând o somnolență excesivă în timpul zilei, urmată de adormire bruscă.

O persoană care suferă de narcolepsie adoarme instant, fără vreo atenționare, în orice context, având somnul perturbat în timpul nopții.

Publicat: 13 nov. 2019, 10:07 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă