Horia Brenciu, surpriza de proportii: „Mi s-au adresat multe cereri”

Publicat: 29 aug. 2019, 09:35 Autor: Simona News 3

Indragitul artist pregateste o mare surpriza tuturor celor care iubesc muzica.

Horia Brenciu, surpriza de proportii. De ziua lui, pe 27 august, Horia Brenciu le-a facut fanilor cea mai mare surpriza, anuntand pe social media ca a dat curs celui mai nou proiect.

Este vorba asadar despre „Academia de arte Horia Brenciu”, fiind un loc unde copiii isi vor putea cizela talentul artistic cu ajutorul valoros al celor mai buni specialisti din varii domenii.

Horia Brenciu, surpriza de proportii

Horia Brenciu adopta al cincilea copil

„Porțile vor fi deschise și pentru cei care la orice vârstă, își doresc să învețe un instrument muzical, să facă balet, teatru sau chiar să practice yoga. În curând vom lansa site-ul unde doritorii vor putea afla toate detaliile legate de cursurile și planurile noastre.

Am o echipă senzațională de profesori care au experiență în acest domeniu și sper ca împreună să punem bazele unei noi generații care să îndrăgească arta. Primii elevi ai Academiei sunt Mina și Toma, copiii noștri cei mici. Mina iubește baletul, iar Toma nu concepe viața fara tobe. Nu văd o școală mai bună pentru ei decât această Academie.

Încă de acum 8 ani, din primul an de Vocea României, am primit telefoane, sms-uri și mail-uri de la părinți, copii, tineri, care îmi puneau tot felul de întrebări legate de muzică, îmi solicitau evaluari sau antrenamente vocale. Mi s-au adresat multe cereri referitoare la comportamentul scenic.

Mi-a fost imposibil să dau curs tuturor mesajelor, cu atât mai mult cu cât nu aveam nici setat cadrul pentru o asemenea avalanșă de situații. oată experiența mea de scenă va fi pusă în practică aici. Cred că dacă vrei să ajungi artist, oricare ar fi domeniul, ai nevoie de talent, dar și de foarte multă muncă și perseverență.

Și, peste toate astea, și ceva noroc. Eu pot fi un umil exemplu în sensul ăsta. Nu m-am născut nici prezentator, nici cântăreț, nici măcar producător muzical”, a spus Horia Brenciu.

Publicat: 29 aug. 2019, 09:35 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă