Cristi Mitrea are probleme de sanatate. Ce a patit fostul iubit al Andreei Mantea

Publicat: 28 aug. 2019, 19:25 Autor: Simona News 3

Luptatorul de MMA nu trece prin cea mai buna perioada, fiindca probleme de sanatate l-au acaparat

Cristi Mitrea are probleme de sanatate. Fostul iubit al prezentatoarei Andreea Mantea a suferit o accidentare si a ajuns astfel pe mana medicilor. Acesta a povestit pe contul de socializare cum s-a intamplat totul.

„Bam!! Cuminți că vă iau la carje :)) S-a rupt Mitrutz, cum a zis domnul doctor! Băi, din păcate,… o să sufăr a doua operație majoră din cariera mea de sportiv pro. Menisc intern și ligamente încrucișate. Nu aveam chef de asta, sincer :))

Cristi Mitrea are probleme de sanatate

Cristi Mitrea are probleme de sanatate

M-am chinuit să scad două categorii și m-am pregătit destul. Pe 31 aveam primul concurs din toamna asta. Ăștia de la ADCC de la -91 și Balcanic la -94, ați scăpat. :)) Toate se întâmplă cu un motiv, cred. Mergem înainte. Altceva, însă, m-a făcut să râd și m-a făcut să scriu postul ăsta.

Faptul că mi-am dat seama că dacă însumez toate bursele primite în toate meciurile la pro, nu acopăr nici măcar prima operație, cea de la umăr din 2015. Nu mai vorbesc de astea 6 luni de recuperare ce urmează”, a scris Cristi Mitrea pe social media.

Cristi Mitrea este un cunoscut si apreciat luptator de MMA, care s-a facut remarcat in lumea mondena după ce a inceput o relație cu Andreea Mantea, pe care a cunoscut-o la show-ul Burlacita.

Imediat dupa Andreea Mantea a ramas insarcinata si asa a aparut un sueprb baietel, David. Din pacate, cei doi s-au despartit, insa isi impart responsabilitatea de parinte.

Publicat: 28 aug. 2019, 19:25 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă
×