Probleme la Casa Regala britanica! Printul Harry, fortat sa-si asume vina in locul printului William. Astfel ca a refuzat sa-l ierte

Publicat: 28 aug. 2019, 17:15 Autor: Simona Vedete

Tensiunile din familia regala au inceput in urma cu multi ani, nu dupa casatoria dintre Meghan Markle si Printul Harry.

Probleme la Casa Regala britanica! Printul Harry si Printul William au parut dintotdeauna foarte apropiati inainte de a izbucni scandalul dintre sotiile lor. Insa lucrurile nu au stat chiar asa cum credeam pana acum.

William si Harry si-au petrecut intreaga viata sub lumina reflectoarelor iar anii tineretii au fost marcati de camere video si stiri pe banda rulanta.

Probleme la Casa Regala britanica

Probleme la Casa Regala britanica!

Daca altii copii faceau prostii si erau trecute cu vederea, pentru cei doi printi lucrurile nu au stat chiar asa. Iar asta a cauzat o racire intre William si Harry, din cauza ca Harry „si-a asumat vina” pentru ceea ce facea William, fiindca acesta urma sa devina rege intr-o buna zi.

Potrivit expertului casei regale, Katie Nicholl, asta a cauzat multe sentimente contradictorii intre frati, iar Harry a refuzat sa vorbeasca cu William timp de ceva vreme.

„In mod evident, Harry a intrat in niste probleme care l-au pus pe prima pagina a ziarelor, insa la majoritatea petrecerilor la care a participat, in special petrecerile din adolescenta, William era si el prezent, iar Harry a servit ca un adevarat ‘tampon’.

A fost pentru prima data cand fratii s-au indepartat cu adevarat, deoarece Harry a resimtit faptul c a luat toată vina asupra lui, dar, desigur, William era mostenitorul, astfel ca Harry a fost un ‘tampon’, drept urmare a fost extrem de suparat”.

Harry a refuzat sa vorbeasca cu fratele sau sau sa-l ierte pentru o lunga perioada de timp”, a spus Nicole, potrivit Mirror.

Dar, in ciuda acestui fapt, fratii pareau intotdeauna extrem de apropiati cand erau mari si se spune ca s-au ajutat reciproc in timpuri grele.

Publicat: 28 aug. 2019, 17:15 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă