Justin Carter s-a impuscat mortal in timpul filmarilor unui videoclip. Starul avea 35 de ani

Publicat: 22 mart. 2019, 13:57 Autor: Simona News 3

Starul muzicii country, Justin Carter, s-a impuscat accidental pe platoul de filmare.

Justin Carter, in varsta de 35 de ani, a murit impuscat cu arma folosita ca recuzita in studioul unde se filma videoclipul sau, potrivit ABC 13.

Mama lui, Cindy McClellan, a spus pentru Fox News ca Justin filma un videoclip in Houston cand o arma din buzunarul sau s-a descarcat iar glontul a ajuns direct intr-unul din ochi.

„A fost un artist minunat. El era vocea, era pachetul complet si vom incerca sa-i tinem vie creatia. Era o persoana minunata, foarte iubitoare si il iubea pe Dumnezeu foarte mult.

Avea o Biblie in camera sa, una in camioneta sa..facea donatii pentru diverse organizatii” a spus mama sa, Cindy McClellan, pentru Fox News, potrivit People.

Justin Carter s-a impuscat mortal in timpul filmarilor unui videoclip

Justin Carter s-a impuscat mortal in timpul filmarilor unui videoclip

Moartea subita a lui Carter a venit exact in momentul in care cariera sa se afla intr-un punct foarte bun. Mama sa a mai spus ca era pe punctul de a pleca intr-un turneu in 10 tari dupa ce a semnat cu Triple Threat Management. Chiar a lansat o piesa noua in data de 9 martie, numita „Love Affair”.

Triple Threat Management a confirmat moartea lui la ABC 13. „Justin avea mare potential, atat in ochii intregii echipe, cat si in ochii publicului, trebuia sa fie urmatorul Garth Brooks” a spus Mark Atherton de la Triple Threat Management itnr-o declaratie oficiala.

Acum cateva zile, pe pagina de Instagram a lui Carter a fost lasat un mesaj plin de durere despre viata cantaretului, in care se multumea fanilor pentru sustinerea lor.

Publicat: 22 mart. 2019, 13:57 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă