Catrinel Sandu se casatoreste! A primit un inel cu diamante de la iubit

Publicat: 06 Jul. 2018, 10:16 Vedete

Dupa un divort greu, a regasit dragostea alaturi de un alt barbat!

Catrinel Sandu se casatoreste! Vedeta care a fost casatorita cu Gabriel Trifu iubeste din nou. Aceasta are o relatie de cativa ani cu stomatologul Steve Schroeter. Cei doi s-au cunoscut in America si s-au placut. Acum locuiesc impreuna cu cele doua fiice ale ei si cei doi fii ai lui.

Catrinel Sandu l-a cunoscut in cabinetul lui de stomatolog. Ea si fiicele ei i-au fost paciente. Aveau si un prieten comun care era patron de restaurant. Mergeau in fiecare weekend acolo pentru a servi masa. Si relatia celor doi s-a infiripat in scurt timp.

„Ne ştiam. El fusese stomatologul meu şi aşa ne întâlnisem de vreo două ori. Au fost şi Sara şi Lara la el la cabinet. Ele doar la un control obişnuit, eu chiar i-am fost pacientă.

Să-ţi spun şi cum ajunsesem la el la cabinet: avem un prieten comun italian, patronul a două re­staurante din Sarasota. El, la sfârşit de week­end, chema toţi prietenii la restaurant, ca un happening devenit tradiţie. Acolo ne-am cu­noscut eu şi Steve. Dar nu aveam o prietenie care însemna vizite acasă sau să ieşim”, a marturisit Catrinel Sandu.

Continuarea articolului »

Publicat: 06 Jul. 2018, 10:16 Vedete
Pe aceeași temă