Matteo Politi a scapat de arest preventiv. Ce se va intampla cu medicul italian fals care a macelarit romance

Publicat: 06 Jun. 2019, 11:20 Life

In urma cu cateva luni, Romania era socata sa afle ca un italian se da drept medic. Barbatul a profesat ani buni in Romania, si voia sa intre in showbiz.

Matteo Politi a scapat de arest preventiv. Medicul italian fals a fost trimis in control judiciar de catre magistratii Judecatoriei Sectorului 1. Hotararea nu a fost contestata de procurori, ceea ce inseamna ca barbatul e in libertate. Conform adevarul.ro, in perioada de control judiciar, Matteo Politi nu are voie sa plece din Bucuresti.

Daca vrea sa paraseasca orasul sau judetul Ilfov, medicul italian fals are nevoie de aprobare de la politisti si judecatori. In plus, nu are voie sa mai profeseze meseria de chirurg estetician. Matteo Politi va trebui sa dea cu subsemnatul si sa spuna autoritatilor cum isi castiga existenta, acum.

Matteo Politi, medicul italian fals, a mutilat nasul unei paciente: „Arata exact ca un snitel pe care l-ai batut pe tocator”

Matteo Politi a scapat de arest preventiv

Falsul chirurg italian se afla în arest preventiv din 7 februarie 2019. Procurorii l-au acuzat de inselaciune in forma continuata si exercitarea fara drepturi a profesiei sale. A pagubit doua persoane danduse drept proprietarul unei clinici private, si a vrut sa le inchirieze un spatiu acolo.

Claudia Pavel, la un pas sa fie victima lui Matteo Politi. Ce ii propusese medicul

În 2011, Matteo Politi a primit o sentinţă de un an şi jumătate în Italia, cu suspendare, după ce a minţit timp de mai mulţi ani că e medic şi a profitat că avea acelaşi nume de familie cu al unui cardiolog cu reputaţie din Modena, respectiv Luigi Vincenzo Politi, informeaza adevarul.ro.

Ioana, iubita lui Matteo Politi, „medicul” impostor: ‘Pe mine, in sentimente, nu m-a inselat! Politia ne-a dat jos din tren cand mergeam sa ma ceara in casatorie la Budapesta!’

Publicat: 06 Jun. 2019, 11:20 Life
Pe aceeași temă