Fiica Andreei Balan, probleme de sanatate! Micuta Clara a ajuns de urgenta la medic VIDEO

Publicat: 06 Jun. 2019, 09:57 Vedete

Cantareata are o problema cu mezina familiei. Artista a marturisit ca fiica ei nu si-a mai facut nevoile de peste 12 ore si a mers urgent la medic.

Fiica Andreei Balan are probleme de sanatate. Micuta Clara a ajuns zilele acestea la spital. Conform celor relatate de mama ei pe vlog, avea probleme cu urinarea. Artista sustine ca fiica ei nu a murdarit scutecul mai bine de 12 ore, ceea ce nu e bine.

Asa ca a sunat de urgenta la medicul pediatru al familiei. Acesta le-a recomandat sa o duca pe Clara imediat la spital, pentru a investiga problema. Incidentul a fost relata de Andreea Balan pe vlogul ei, filmat in masina, in timp ce sotul ei, George, le conduce pe cele doua la spital.

Fiica Andreei Balan, probleme de sanatate VIDEO


„Mergem la doctor cu Clărița pentru că nu a făcut pipi de 12 ore. Când am venit la șapte și jumătate acasă, mama mi-a zis: „Vezi că n-a făcut de câteva ore”. Și azi, la șase dimineața, când i-am dat să mânănce, pampersul nu era ud. Un bebeluș să nu facă pipi 12 ore, e nasol. Și pediatra mi-a zis: „Atunci vino repede la spital”, explică Andreea Bălan în vlogul respectiv, publicat pe canalul ei de YouTube.

Andreea Balan, adevarul despre starea ei de sanatate. Ce i-au spus medicii in ultimele saptamani

Chiar daca problema s-a rezolvat, ulterior, facandu-si nevoile, artista nu a avut voie sa plece din clinica. „Tot trebuie să o consulte”, a spus Andreea Bălan. Artista le recomanda tuturor mamicilor sa controleze cu atentie scutecul pentru ca astfel de probleme sa fie depistate la timp.

Andreea Balan, noi probleme de sanatate dupa stopul cardio-respirator! „Simt furnicături la degete. Poate fi de la coloană” VIDEO

Publicat: 06 Jun. 2019, 09:57 Vedete
Pe aceeași temă