Andra s-a imbatat de fata cu socrii ei! Ce a putut sa le spuna despre Catalin Maruta i-a socat! VIDEO

Publicat: 05 Jun. 2019, 18:16 Vedete

Cantareata care nu bea alcool de felul ei a avut parte de o intamplare haioasa. Artista a marturisit ca s-a imbatat si a 'dat din casa'.

Andra s-a imbatat de fata cu socrii ei si a facut spectacol. Cantareata a marturisit, in cadrul unui clip video postat pe YouTube, ca ea nu prea bea alcool. Prefera sa consume apa plata sau sucuri naturale, cand iese in oras, dar nu prea bea alcool.

Dar asta nu inseamna ca nu a gustat si nu s-a imbatat, la viata ei. Andra a marturisit ca era in vizita la socrii ei, in urma cu multi ani. Dupa ce a baut vreo doua pahare cu vin, Andra a inceput sa rada si sa vorbeasca prea mult. Cantareata le-a marturisit fanilor intamplarea amuzanta.

Andra s-a imbatat de fata cu socrii ei VIDEO


“Eram la Târgu-Jiu, la socrii mei şi stăteam la poveşti cu dânşii. Avem o relaţie extraordinară, mă iubesc foarte mult şi m-au primit în familia lor ca pe o fiică a lor. Ei bine, eu nu beau alcool, nu mă distrez mai mult dacă beau acest lucru. Cu apă plată mă distrez foarte bine.

Pe când eram la Târgu-Jiu, la socrii mei, am acceptat să beau un pahar de vin, apoi al doilea, şi, ce crezi, m-am ameţit pentru prima dată în viaţă mea, aşa că socrii mei au auzit atunci din gura mea cele mai tari poveşti despre Măruţă.

Cat castiga vedetele din YouTube. Ce sume incaseaza Andra, Inna, Smiley, Delia si altii! Alex Velea e cel mai sarac

Am povestit tot ce trebuia şi ce nu trebuia. Aşa că a fost cu plâns şi cu râs în seara aia. Uşor-uşor însă, după o jumătate de oră, am şi adormit”, a povestit talentata cântăreață pe canalul ei de YouTube.

Andra, prima declaratie despre Ana Maria Pantaze! Ce spune cantareata despre croitoreasa de la Romanii au talent

Publicat: 05 Jun. 2019, 18:16 Vedete
Pe aceeași temă