Ultima discutie a Elodiei cu Cioaca! S-a aflat ce i-a zis avocata sotului ei, inainte sa dispara fara urma

Publicat: 05 Jun. 2019, 17:14 Life

Avocata a disparut in anul 2007 si sotul ei, politistul Cristian Cioaca, a fost gasit vinovat. Barbatul are un fiu cu sotia lui si este incarcerat.

Ultima discutie a Elodiei cu Cioaca a fost facuta publica. Conform cotidianul.ro, desfasuratorul convorbirilor a fost facut public. Avocata a efectuat mai multe telefoane in Suedia, dar si in Romania. Elodia Ghinescu a fost sunata in ziua in care a disparut, din Suedia, dupa ora 11.40.

Apoi avocata l-a sunat, dupa aceasta ora, de mai multe ori, pe Cristian Cioaca. Anchetatorii sustin ca cei doi au vorbit cel mai mult in ziua in care Elodia Ghinescu a disparut. Pe 29 august 2007, ziua disparitiei, există 9 apeluri telefonice pe care anchetatorii le-ar fi ignorat.

Ultima discutie a Elodiei cu Cioaca

Nu se stie de ce, deoarece ele pot fi o pista buna pentru ancheta. Dosarul Elodiei este plin de mister, in continuare. In ziua disparitiei, Elodia Ghinescu l-a sunat pe Cristian Cioaca de 5 ori, doar dimineata. Numarul pe care il suna pe sotul ei era inregistrat pe adresa de cabine a ei.

Conform sursei citate, numarul era ascultat de serviciile secrete. Apoi a sunat-o pe Ana, sora lui Cioaca, si Elodia a fost sunata de un barbat, Niamtu Florin. Apoi a primit un apel din Suedia care a tinut 34 de secunde. Elodia a sunat pe un alt numar de telefon care ii apartinea lui Cioaca.

Elodia ii cerea divortul lui Cioaca

In continuare, Elodia a sunat in Afganistan unde a conversat cu cineva timp de 2 minute si 11 secunde. Apoi a revenit cu un apel spre Cristian Cioaca, la 14.30. A fost sunata apoi de Zabara Daniel, un SPP-ist, coleg cu sotul ei. Conform anchetatorilor, Elodia l-ar fi sunat pe Cioaca sa il cheme la ea la cabinet, sa discute despre divort.

Din pacate, anchetatorii nu au incercat niciodata sa afle cu cine a vorbit Elodia in Suedia sau Afganistan. Acestia s-au concentrat doar asupra lui Cioaca, politistul fiind acuzat de omor de catre o instanta de tribunal.

Publicat: 05 Jun. 2019, 17:14 Life
Pe aceeași temă