Cum se simte fiul lui Kamara dupa operatiile din Turcia! La sfarsitul lunii va ajunge din nou acolo

Publicat: 05 iun. 2019, 20:43 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Vesti bune pentru familie, prieteni si apropiati! Micutul Leon da semne ca se simte mai bine. Dupa ce a fost de 2 ori in Turcia, parintii fac declaratii.

Cum se simte fiul lui Kamara dupa operatiile din Turcia? Foarte bine! Cantaretul si fosta lui sotie, Oana, au fost invitati in cadrul emisiunii lui Catalin Maruta. Acolo au vorbit despre cum a fost in Turcia si cand se vor mai duce. Cei doi nu au scapat de griji, momentan.

Oana si Kamara, care au format un cuplu pana in urma cu cativa ani, au mare grija de Leon. Micutul a fost operat de doua ori, in Turcia. A urmat un tratament cu celule stem care par sa functioneze. Parintii sustin ca au observat deja ameliorari ale starii de sanatate a micutului Leon.

Cum se simte fiul lui Kamara dupa operatii

„Leon se simte bine, a făcut două intervenții cu celule stem, urmează alte patru. Lucrează mult mai bine, este vesel și atent. Se văd niște rezultate după aceste intervenții, mușchii se întind mai bine și este mare lucru. Am văzut alte cazuri de copiii care s-au vindecat. Nu este recomandat să comparăm, dar ne oferă puțînă încredere”, a declarat Kamara.

Fiul lui Kamara a facut stop cardiac. Artistul a povestit toata intamplarea

„La sfârșitul lunii trebuie să mergem din nou. Mergem din lună în lună. 18 zile am stat în Turcia, dar merită din plin tot efortul. Este bine că acum putem face exercițiile acasă și nu mai trebuie să stăm atâta plecați acolo” , au spus cei doi, la pro tv.

Fiul lui Kamara a fost operat in Turcia. Micutul duce o lupta intensa cu o boala grea

Publicat: 05 iun. 2019, 20:43 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă