Rona Hartner a vorbit despre chimioterapie! Medicii au descoperit de ce i-a fost rau vedetei

Publicat: 05 Jun. 2019, 17:46 Vedete

In urma cu cateva zile, starea de sanatate a cantaretei s-a agravat. A ajuns de urgenta la spital unde medicii i-au descoperit o noua boala.

Rona Hartner a vorbit despre chimioterapie. Dupa ce a fost depistata cu cancer la colon, in Romania, artista a ajuns in Franta. Acolo a mai fost operata inca o data de medicii din orasul unde locuieste. Acum urmeaza tratamente care i-au facut rau in ultimele zile.

Vedeta Antena 1 sustine ca medicii au descoperit ce ii face rau. Asa ca au decis sa elimine acea substanta si acum, Rona Hartner se simte mai bine. Vedeta a dat vestile bune pe contul ei oficial de Facebook, acolo unde isi tine fanii la curent cu ultimele noutati legat de starea ei de sanatate.

Rona Hartner a vorbit despre chimioterapie

„Am o veste foarte bună. Un produs care era foarte dificil pemntru chimioterapie a fost scos și voi suporta mult mai bine chimioterapia… M-a scăpat de un produs care era foarte toxic… … Vă dau o veste bună: eloxoplatina a fost scoasă din tratament, pentru că aveam o reacţie alergică foarte rea şi acum voi suporta chimioterapia mult mai bine.

Rona Hartner a vorbit despre sedintele cu citostatice: „Am avut o reactie neplacuta”. Artista se lupta intens pentru viata ei

După embolia pulmonară, am urmat un tratament care mi-a fost toxic şi la care am fost nevoită să renunţ, pentru că nu era benefic pentru organismul meu. Doctorul a oprit acest tratament şi mi-a spus că va trebui să urmez un alt tratament, care să-mi permită să revin şi pe scenă. Astfel voi suporta mult mai bine chimioterapia”, a spus Rona Hartner, potrivit okmagazine.ro.

Rona Hartner, probleme din cauza chimioterapiei! Cum i-a afectat tratamentul organismul

Publicat: 05 Jun. 2019, 17:46 Vedete
Pe aceeași temă