Ioana, iubita lui Matteo Politi, „medicul” impostor: ‘Pe mine, in sentimente, nu m-a inselat! Politia ne-a dat jos din tren cand mergeam sa ma ceara in casatorie la Budapesta!’

Publicat: 14 Feb. 2019, 11:00 News 3

Iubita medicului italian care a pacalit un intreg sistem medical face ocolul televiziunilor doar ca sa-l faca sa para mai putin vinovat.

Iubita lui Matteo Politi, „medicul” impostor: Pe mine in sentimente nu m-a inselat!” Ioana, iubita sarlatanului Matteo Politi incearca cu disperare sa-i ia apararea impostorului si face turul televiziunilor pentru a-i spala imaginea acestuia.

Declaratiile cu care ea socheaza sunt referitoare la povestea lui de viata si la faptul ca in noaptea cand Politia i-a prins in tren pe amandoi incercand sa fuga din tara de fapt ei aveau o vacanta planificata la Budapesta.

Ioana il apara cu orice pret pe valetul cu 8 clase din Italia care in Romania a reusit sa pacaleasca pe toata lumea ca este medic estetician. Dupa ce a efectuat mai multe interventii chirurgicale in mai multe clinici de top din Bucuresti politia a demarat o ancheta impotriva lui iar acum este in arest.

„Eu nu m-am simtit nicio clipa mintita, intotdeauna a fost sincer cu mine. Eu stiu toata viata lui, tocmai din acest motiv lupt pentru ca stiu cine este cu adevarat. Stiu cu adevarat ce s-a intamplat si nu ma consider complice. Pentru mine ce a facut, a facut. Pe mine in sentimente nu m-a inselat niciodata. Ne-am cunoscut la o petrecere, el ca om este exceptional, este sufletist si foarte bun. Da, vreau sa intemeiez o familie cu el, ce se intampla acum ne intareste mai mult relatia. Acum suntem in asteptare. Eu simt ca o sa fie bine, sunt convinsa. Da, au fost cateva persoane care dupa ce a fost el arestat mi-au spus ca ar avea dovezi impotriva lui dar s-au dovedit a fi persoane mincinoase. El este un doctor foarte bun, iar rezultatele pe care le-am vazut sunt foarte bune!” a declara Ioana pentru Antena 1.

Continuarea articolului »

Publicat: 14 Feb. 2019, 11:00 News 3
Pe aceeași temă