Copil, batut de ingrijitoare pana i s-a rupt piciorul. Femeia e fiica fotbalistului Iosif Rotariu VIDEO

Publicat: 13 Feb. 2019, 19:54 VIDEO

Un copil a fost batut cu bestialitate de femeia care trebuia sa aiba grija de el. Incidentul a avut loc intr-o cresa din Timisoara, afacere de familie.

Copil, batut de educatoare pana i s-a rupt piciorul. Victima are doi ani si ar fi fost batut de mai multe ori de ingrijitoare. Agresoarea copilului din Timisoara este fiica fostului fotbalist internațional Iosif Rotariu. Femeia are 33 de ani si e lipsita de mila.

Cresa in care femeia lucreaza este afacerea familiei fotbalistului. Conform Opinia Timisoarei, parintii au reclamat incidentul la politie in iunie 2018. Au luat copilul acasa cu piciorul rupt si l-au dus la spital.

Copil, batut de ingrijitoare pana i s-a rupt piciorul


Victima fiicei fostului fotbalist internațional Iosif Rotariu a stat 3 saptamani in ingrijiri medicale. A fost internat la Spitalul de Copii Louis Țurcanu. Iosif Rotariu, patronul cresei, sustine ca incidentul s-a petrecut in timpul unei crize de diabet a Rominei.

Femeia de 33 de ani ar fi avut o criza de hipoglicemie, cum sufera de diabet. Tatal sustine ca agresoarea nu stia ce face. La vremea respectiva, anul trecut, Romina a fost retinuta 24 de ore de politie. S-a deschis o ancheta pe numele ei pentru purtare abuziva, lovire si alte violente asupra unui minor.

Ingrijitoarea batausa e fiica lui Iosif Rotariu, fost fotbalist


Procurorii au finalizat cazul și au trimis-o pe Romina Rotariu în judecată. Părinții copilului cer daune morale consistente și spun că mai sunt și alți copii care are fi fost abuzați. Sursa citata a publicat mai multe clipuri video in care acelasi copil era batut cu bestialitate de Romina.

Dar nu este primul baiat batut. Un alt copil care nu voia să doarmă a fost şi el victimă: educatoarea se repede, îl târăşte cu salteaua, îl smulge de acolo, ţipă la el, după care îl aruncă înapoi.

Conform digi24.ro, agresoarea va aparea saptamana viitoare in fata judecatorilor.

Publicat: 13 Feb. 2019, 19:54 VIDEO
Pe aceeași temă