Ferma 2019. Emil Rengle, eliminat. Fostul concurent o ataca acum pe Brigitte Sfat, dupa ce s-au sarutat VIDEO

Publicat: 13 Feb. 2019, 16:19 Vedete

Este a doua vedeta care a parasit emisiunea concurs care se filmeaza in creierii muntilor, in conditii de iarna apriga si fara mila, din Romania.

Ferma 2019. Emil Rengle, eliminat din cadrul emisiunii prezentate de Mihaela Radulescu, care a marturisit ca nu ar putea participa niciodata la Ferma. Dupa ce a fost eliminat, Emil Rengle a facut cateva declaratii usturatoare. Toate o vizeaza pe celebra Brigitte Sfat, care a marturisit ca se va casatori cu unul din concurentii Ferma 2019.

Emil Rengle sustine ca Brigitte Sfat este o ipocrita. Acesta avea sanse mari sa castige si aceasta emisiune concurs, dupa ce anul trecut Emil Rengle a castigat Romanii au talent 2018. Surpriza face ca s-a numarat printre concurentii propusi la eliminare. Si chiar a plecat al doilea din emisiunea concurs Ferma 2019.

Ferma 2019. Emil Rengle, eliminat

Emil Rengle sustine ca a trait in conditii grele la munte. Dar si concurentii au fost dificili, multi dintre ei avand intentii necurate. Dezvaluirile au fost facute in cadrul emisiunii prezentate de Catalin Maruta, la PRO TV.

In plus, vedeta a facut si cateva dezvaluiri picante. Emil Rengle, dupa ce a fost eliminat de la Ferma, a aruncat grenada: ar fi vrut sa faca baie cu Mihaela Radulescu! Afla aici ce i-a raspuns prezentatoarea Ferma 2019, Mihaela Radulescu, cand a aflat ce isi dorea Emil Rengle de la ea. 

Emil Rengle, atac la Brigitte Sfat


„Unele persoane au manipulat în Ferma. Nu am simțit asta, probabil că am fost puțin naiv. De exemplu, am fost surprins de personajul lui Brigitte.

Am apreciat foarte mult că Brigitte avea nevoie de un moment să citească Biblia, dar după, în testimonial, vedeam cum îi judeca pe alții, ba chiar îi jignea pe la spate.

Acesta este un mic exemplu. Eu nu o judec pe Brigitte. Mi-au plăcut, în schimb, Remus și Marius, cei doi Ninja”, a declarat câștigătorul ediției de anul trecut a emisiunii Românii au Talent.

Emil Rengle, duel cu Jorge


Castigatorul emisiunii Romanii au talent din 2018 s-a confruntat cu celebru Jorge. Din nefericire, a fost invins la proba fierastraului. Emil Rengle isi dorea sa ofere premiul cel mare, daca il castiga, unei organizatii care sprijina tinerii dependenti de droguri.

Emil Rengle s-a sarutat cu Brigitte Sfat la Ferma 2019 VIDEO

Publicat: 13 Feb. 2019, 16:19 Vedete
Pe aceeași temă