Mihaela Radulescu nu vrea sa participe la Ferma. Motivele sunt IPOCRITE: „M-ar omori sa fac baie”

Publicat: 13 Feb. 2019, 14:35 Vedete

Prezentatoarea emisiunii Ferma a marturisit ca ea nu ar putea sa fie vreodata concurent in cadrul concursului care pune la bataie bani.

Mihaela Radulescu nu vrea sa participe la Ferma. Aceasta sustine ca nu o poate face din mai multe motive. Primul ar fi lipsa de intimitate, cum toti concurentii impart aceeasi vila. Al doilea motiv ar fi conditiile grele in care toti se spala: filmat constant, cu camerele video.

„Mi-am dat seama că există niște elemente aici pentru care m-aș chinui foarte tare. În primul rând, lipsa de intimitate. M-ar omorî să fac baie, duș în condițiile în care fac concurenții noștri. Asta, cu lipsa de intimitate, să trebuiască să te dezbraci cumva în văzul lumii, e o limită. Deși nu pare dar, totuși, nu am făcut nici poze în Playboy, n-am mers niciodată atât de departe.

Mihaela Radulescu nu vrea sa participe la Ferma

Întotdeauna am avut un moment unde m-am oprit, pentru că nu m-am simțit confortabil. Aș mai avea o problemă la dependențele astea pe care le avem toți: de ciocolată, de cafea… Din tot sufletul îi admir pe oamenii ăștia că pot. Sunt niște oameni echilibrați, care reușesc să depășească niște adicții… Tare mi-e teamă că n-aș rezista cât rezistă concurenții noștri”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru Pro TV.

Mihaela Radulescu, ipocrita?!

Cu toate ca sustine ca nu a pozat niciodata in Playboy, vedeta nu evita sa isi expuna trupul. In ultimii ani, mai ales de cand a inceput sa aiba o relatie amoroasa cu Felix, Mihaela Radulescu a publicat pe internet imagini extrem de sexy. Fie topless, fie cu chilotii la vedere sau goala pusca, in piscina.

Acum, stam noi si ne intrebam si va intrebam si pe voi, nu e ipocrizie sa spui asta, cand tu, Mihaela Radulescu, ai poze goala, pe net? In plus, sa nu uitam de momentul colosal de la Romanii au Talent in care Mihaela Radulescu s-a tavalit prin faina. „Lipsa de intimitate” nu a fost prezenta si in situatiile astea?

Publicat: 13 Feb. 2019, 14:35 Vedete
Pe aceeași temă