Reactia lui El Chapo cand a aflat ca face inchisoare pe viata. Clar e un sociopat! VIDEO

Publicat: 13 Feb. 2019, 11:47 Life
Reactia lui El Chapo cand a aflat ca face inchisoare pe viata. Clar e un sociopat! VIDEO

Saptamana aceasta, juriul federal l-a gasit vinovat pe traficantul de droguri pentru toate cele 10 capete de acuzare.

Reactia lui El Chapo cand a aflat ca face inchisoare pe viata a fost uluitoare. Joaquin “El Chapo” Guzman Loera a facut 14 miliarde de dolari din traficul de droguri. Dupa 6 zile de deliberari, juriul federal l-a gasit vinovat pentru toate cele 10 capete de acuzare. El pledase nevinovat.

Cand si-a auzit verdictul, El Chapo nu a avut nicio reactie. Efectiv, nicio reactie! Dupa ce juratii au parasit sala de tribunal, traficantul s-a uitat la sotia lui, cea care l-a ajutat sa evadeze in 2015.

Reactia lui El Chapo cand a aflat ca face inchisoare pe viata


El Chapo i-a zambit sotiei sale si apoi i-a facut cu mana. Aceasta a spus, la final, ca se simte bine. Judecatorul Brian Cogan i-a felicitat pe jurati pentru treaba buna pe care au facut-o. Juriul federal a fost compus din 8 femei si 4 barbati. Acestia au deliberat 34 de ore, in 6 zile.

Sentinta ii va aduce lui El Chapo inchisoare pe viata. Sentinta oficiala va fi anuntata pe 25 iunie. El Chapo a fost extrădat în Statele Unite în ianuarie 2017, după două evadări în Mexic. El fusese arestat pe teritoriul mexican în 2016.

El Chapo, tradat de prieteni


In procesul lui Guzman El Chapo, 50 de persoane au depus marturie. El Chapo a fost tradat de prietenii lui. Acestia au vorbit despre cartelul Sinaloa si cum actiona. Mai exact, cum faceau trafic cu droguri in America.

In plus, pe langa trafic de droguri, El Chapo a fost lipsit de mila. A torturat si ucis mii de victime. Acesta e vinovat pentru acte de coruptie la aproape toate nivelurile Guvernului mexican, amante şi evadări subterane nud, puşti de asalt Kalaşnikov placate cu aur şi pistoale încrustate cu diamante.

Martorii au depus marturie aproximativ 200 de ore pe parcursul procesului. 14 martori au fost traficantii de droguri cu care El Chapo lucra. Toti l-au tradat pentru a obtine sentinte scurtate. Au fost prezentate imagini din timpul filajelor.

Publicat: 13 Feb. 2019, 11:47 Life
Pe aceeași temă