Mihai Morar se trezeste la 04:30 si alearga in parc! Imagini incredibile cu el, pe zapada! „Alerg 6-8 kilometri pe zi! Nu mananc carne zilnic!”

Publicat: 13 Feb. 2019, 10:40 News 3

Acum cativa ani, Mihai Morar era mult mai plinut decat acum si putina lume stie ca el alearga zilnic dimineata devreme in parc.

Mihai Morar se trezeste la 04:30 si alearga noaptea in parc! Mihai Morar s-a transformat radical in ultimii doi ani. Omul de radio a ales sa aiba o viata mai sanatoasa cu o serie de eforturi incredibile.

Desi are un matinal la radio in fiecare dimineata, Mihai Morar se trezeste si mai devreme doar ca sa mearga sa alerge in parc. Ora la care se trezeste este 4:30 iar in parc este deja la 4:50. Alearga indiferent de vreme si spune ca cel mai greu lucru este sa te ridici din pat.

Chiar daca pana acum ceva timp lumea care il cunostea bine pe Morar stie ca avea cateva kilograme in plus, acum omul de radio si televiziune arata foarte bine si chiar pare ca a intinerit cativa ani. El a ales sa acorde un interviu pentru emisiunea lui Dan Capatos chiar in parc in timp ce alerga.

„Vreau sa fiu putin mai bun decat am fost ieri. Am inceput sa alerg in parc de cand a venit vremea rece pentru ca atunci cand era cald afara am rupt drumurile cu bicicleta. Alerg cat e tura de parc, adica intre 6 si 8 kilometri, fara pauze. In momentul in care simt ca imi creste pulsul destul de mult o iau la mers. Cand ajung seara acasa ma pun direct in pat, dorm pana la 5 fara 10, iau o gura de cafea si ies in parc la alergare”, a declarat el pentru Antena 1.

Continuarea articolului »

Publicat: 13 Feb. 2019, 10:40 News 3
Pe aceeași temă