Brigitte si Pastrama nu se mai casatoresc? Declaratie lui Brigitte a luat prin surprindere pe toata lumea

Publicat: 26 mai 2019, 14:14 Autor: Simona News 3

Atunci cand se afla la 'Ferma', Brigitte si Pastrama au socat cand au dat vestea logodnei lor.

Brigitte si Pastrama nu se mai casatoresc? Pana acum totul a fost doar lapte si miere iar discutiile despre nunta erau in toi. Nu si acum. Se pare ca dupa iesirea din show-ul ‘Ferma’, Brigitte nu mai vrea sa se precipite si vrea sa se gandeasca bine inainte de a face marele pas.

Invitata la petrecerea VIVA!, Brigitte a stralucit insa un alt lucru a atras atentie. A venit neinsotita, si nu alaturi de Florin Pastrama, dupa cum toata lumea se astepta.

Brigitte si Pastrama nu se mai casatoresc?

Florin Pastrama a vorbit despre copiii lui Brigitte Sfat. Cum se intelege cu ei, de fapt

Aceasta chiar a oferit un interviu referitor la relatia dintre cei doi si a surprins cu afirmatiile sale, fiindca a dat de inteles ca nunta nu mai e atat de sigura.

„După ieșirea mea din «Ferma» mi-am dat seama că este bine să fiu un om puțin mai misterios și îmi plac surprizele, nu cele pe care le primesc, ci cele pe care le fac, de aceea o să-ți răspund cu un singur cuvânt: surpriză.

Timpul va demonstra dacă suntem sau nu atât de compatibili, încât să facem acest pas în fața ofițerului Stării Civile și în fața lui Dumnezeu” a spus Brigitte pentru Libertatea.

Este si mai ciudat fiindca cei doi au depus deja actele la primaria din Voluntari si chiar si-au ales nasii. Ramane de vazut daca nunta va mai avea loc sau daca vom avea parte de o uriasa surprinza din partea celor doi.

Publicat: 26 mai 2019, 14:14 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă