Oana Roman se va muta din Romania. Decizia este luata. Cand se va intampla asta

Publicat: 26 May. 2019, 10:31 News 3

Oana Roman stie cu siguranta ca nu mai e mult si va pleca definitiv din Romania. Insa ce destinatie a ales?

Oana Roman se va muta din Romania. Din cauza barfelor si a informatiilor aparute imediat dupa moartea lui Razvan Ciobanu, si faptul ca multi oameni au avut ceva de zis numai dupa ce s-a intamplat decesul, punand paie pe foc,  Oana s-a saturat si nu mai vrea sa locuiasca in Romania.

Vedeta s-a hotarat sa plece din Romania, insa nu acum, mai asteapta putin, insa acest lucru se va intampla mai devreme sau mai tarziu. Locul unde vrea sa-si petreaca restul zilelor este in Franta.

Oana Roman se va muta din Romania

Oana Roman a ajuns de urgenta la spital

„Sunt zile ca astea în care cred că noi ca popor nu ne mai facem bine şi că nu prea mai avem şanse multe să evoluăm. Să mori subit sau un accident sau prea devreme, fiind celebru în România, este aproape un blestem!

Se încearcă orice ca să apară imagini, filmări şi detalii macabre şi asta şochează mai rău ca moartea în sine. Ce s-a întâmplat după decesul prietenului meu m-a făcut să mă gândesc mai serios ca niciodată să mă mut din ţară. Şi asta o să fac.

Vreau să îmbătrânesc într-un orăşel sau într-o comună undeva pe Coasta de Azur. Nu e momentul să plec, dar o voi face mai mult ca sigur peste câţiva ani. Oricum Franţa este a doua mea casă!” a spus aceasta pentru WOWbiz.ro.

Publicat: 26 May. 2019, 10:31 News 3
Pe aceeași temă