Victimele lui El Chapo. Cumpara minore pe care le droga si abuza de ele. E ireal ce le facea fetelor! VIDEO

Publicat: 13 Feb. 2019, 12:08 Life
Victimele lui El Chapo. Cumpara minore pe care le droga si abuza de ele. E ireal ce le facea fetelor! VIDEO

Traficantul de droguri din Mexic care ar putea face inchisoare pe viata a facut numeroase victime, fara sa aiba pic de mila.

Victimele lui El Chapo erau minore si le cumpara. Acesta obisnuia sa le drogheze si apoi sa le violeze, fara mila. Detaliile socante au iesit la iveala in timpul procesului in care martorii au depus marturii timp de 200 de ore, neconsecutive. Acesta lua fete tinere pe post de ‘vitamine’.

El Chapo ar fi mărturisit că sexul cu fete tinere ”îi dădea viață”, relatează CNN. Un martor le-a spus procurorilor ca, in 2007, l-a ajutat sa drogheze 13 fetite. Toate aveau 13 ani si toate au primit bauturi cu droguri in ele. Nu s-a mentionat ce substante au folosit.

Victimele lui El Chapo – minore de 13 ani, drogate


El Chapo platea 5.000 de dolari pentru a i se aduce minore la ferma din Sinaloa. Eduardo Balarezo, un avocat al lui El Chapo, a marturisit ca El Chapo neaga aceste acuzatii ‘extrem de murdare’. Considera ca nu trebuia sa apara in fata juriului, inainte de a incepe deliberile.

Guzman, în vârstă de 61 de ani, a fost extrădat din Mexic în SUA în 2017. Acesta a facut o avere de 14 miliarde de dolari din trafic de droguri. Se spune ca Zambada a mituit guvernul de la Ciudad de Mexico pentru a scăpa şi pentru a-l sacrifica în schimb pe El Chapo.

Avocatul lui El Chapo a mai afirmat că mita de 100 de milioane de dolari plătită de clientul său fostului preşedinte mexican Enrique Pena Nieto, potrivit unui martor, trebuie să fi provenit de fapt de la Zambada.

Publicat: 13 Feb. 2019, 12:08 Life
Pe aceeași temă