Mihaela Radulescu ar fi vrut sa faca baie in cada cu bisexualul Emil Rengle: „De ce nu a zis, ca rezolvam! Aranjam noi cumva!” VIDEO

Publicat: 13 feb. 2019, 12:10 Autor: D. C. News 3

Dupa ce a fost eliminat din emisiune, Emil Rengle a declarat ca si-ar fi dorit sa faca o baie cu Mihaela Radulescu in cada din emisiune.

Mihaela Radulescu ar fi vrut sa faca baie in cada cu bisexualul Emil Rengle. Vedeta de la Ferma a acordat un interviu in afara emisiunii in care a vorbit despre experienta ei de pana acum la show-ul de pe Pro TV.

Intrebata ce concurenti prefera din Ferma sau daca ea s-ar putea adapta ca si concurent la aceasta emisiune, Mihaela si-a facut curaj si in stilul ei caracteristic a inceput sa faca o serie de declaratii pline de subinteles.

Motivul pentru care n-ar participa la ferma este faptul ca ar termina-o lipsa de intimitate si desi nu pare genul, se pare ca Mihaela este destul de pudica in public si nu ar putea sa doarma si sa se dezbrace in camera cu mai multi oameni. Totusi se pare ca Mihaela a avut un concurent preferat in emisiune, pe bisexualul Emil Rengle care si el i-a facut ochi dulci Mihaelei.

„La mine are foarte mare importanta naturaletea. Daca omul are chef sa injure, se enerveaza, mie mi se pare in regula pentru ca e om. Pentru mine cei mai valorosi concurenti sunt cei normali. Imi plac concurentii care nu vorbesc pentru camera.” a povestit Mihaela despre concurentii din Ferma.

Mihaela Radulescu ar fi vrut sa faca baie in cada cu bisexualul Emil Rengle

Intrebata daca ar putea sa faca fata si ea la viata din Ferma ca si concurent, Mihaela s-a aratat destul de reticenta: „Desi m-am dat eu viteaza la inceput cu „hai ma ca as putea si io”, mai mi-a trecut acum. Exista cateva elemente aici pentru care m-as chinui foarte tare. In primul rand ma termina lipsa de intimitate. M-ar omora sa fac baie sau dus in conditiile in care fac concurentii de aici, sau cel putin aia care au avut cada si apa. Asta cu lipsa de intimitate sa trebuiasca sa te dezbraci in vazul lumii, e o limita pentru mine, desi nu pare. Totusi n-am facut nici poze in Playboy, n-am mers niciodata atat de departe, totdeauna am avut asa un moment unde m-am oprit pentru ca nu m-am simtit comfortabil.”

Intrebata ce parere are despre declaratia lui Emil Rengle in care el spune ca ar fi facut baie cu ea in cada: „Vai, dragul de Emil, dar de ce nu a zis ca rezolvam. Mai ales ca ei au cada aia impresionanta. Emil e o dulceata de om si crede-ma ne e dor de el. Mi-a parut tare rau ca a plecat Emil. Cand era Rengle casa avea alt mood, el e un tip foarte solar si are chef de viata. Mi-a parut rau ca ai plecat acasa si da, aranjam noi cu baia aia odata”

Publicat: 13 feb. 2019, 12:10 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă