Mihaela Radulescu ar fi vrut sa faca baie in cada cu bisexualul Emil Rengle: „De ce nu a zis, ca rezolvam! Aranjam noi cumva!” VIDEO

Publicat: 13 Feb. 2019, 12:10 News 3

Dupa ce a fost eliminat din emisiune, Emil Rengle a declarat ca si-ar fi dorit sa faca o baie cu Mihaela Radulescu in cada din emisiune.

Mihaela Radulescu ar fi vrut sa faca baie in cada cu bisexualul Emil Rengle. Vedeta de la Ferma a acordat un interviu in afara emisiunii in care a vorbit despre experienta ei de pana acum la show-ul de pe Pro TV.

Intrebata ce concurenti prefera din Ferma sau daca ea s-ar putea adapta ca si concurent la aceasta emisiune, Mihaela si-a facut curaj si in stilul ei caracteristic a inceput sa faca o serie de declaratii pline de subinteles.

Motivul pentru care n-ar participa la ferma este faptul ca ar termina-o lipsa de intimitate si desi nu pare genul, se pare ca Mihaela este destul de pudica in public si nu ar putea sa doarma si sa se dezbrace in camera cu mai multi oameni. Totusi se pare ca Mihaela a avut un concurent preferat in emisiune, pe bisexualul Emil Rengle care si el i-a facut ochi dulci Mihaelei.

„La mine are foarte mare importanta naturaletea. Daca omul are chef sa injure, se enerveaza, mie mi se pare in regula pentru ca e om. Pentru mine cei mai valorosi concurenti sunt cei normali. Imi plac concurentii care nu vorbesc pentru camera.” a povestit Mihaela despre concurentii din Ferma.

Continuarea articolului »

Publicat: 13 Feb. 2019, 12:10 News 3
Pe aceeași temă