VIDEO! Emil Rengle dupa ce a fost eliminat de la Ferma arunca grenada: „Mi-ar fi placut sa fac baie cu Mihaela Radulescu!”

Publicat: 08 Feb. 2019, 16:48 Vedete

Emil Rengle este cunoscut pentru firea lui non-comformista si pentru faptul ca s-a declarat de mai multe ori pe Youtube bisexual.

Emil Rengle: „Mi-ar fi placut sa fac baie cu Mihaela Radulescu!” Eliminat aseară din emisiunea ”FERMA” de la PRO TV, Emil Rengle a vorbit despre experiența sa la acest show, despre relația încordată cu Brigitte Năstase, dar și despre controversata scenă a băii alături de Remus.

Cunoscutul coregraf si castigator al ultimului sezon „Romanii au talent” a intrat la duel alaturi de Jorge si a pierdut asa ca a fost nevoit sa plece din competitie. „L-am ales pe Jorge pentru că l-am auzit de mai multe ori că-i este dor de familie și atunci mă gândeam că este o slăbiciune de care aș putea să mă folosesc. Ăsta a fost primul motiv. Al doilea motiv a fost faptul că-l simțeam mai obosit și eram încrezător că o să fiu mai puternic ca el la probe”. ”Am avut ghinion, n-am fost atent. Am fost și foarte sigur că o câștig proba, pentru că mi s-a părut că o să mă descurc mai bine decât Jorge și atunci am luat foarte relaxat treaba asta.” a povestit Emil Rengle pentru Pro TV dupa eliminare

Rengle a fost și protagonistul celei mai comentante scene din acest sezon al emisiunii FERMA, atunci când a făcut baie cu Remus Boroiu.

Continuarea articolului »

Publicat: 08 Feb. 2019, 16:48 Vedete
Pe aceeași temă