Emil Rengle ii este recunoscator lui Moga: „M-a considerat un talent si m-a rugat sa ii fac coregrafia”

Publicat: 30 sept. 2019, 15:18 Autor: Simona News 3

Dansatorul Emil Rengle este acum cunoscut in toata Romania, insa unui singur om ii datoreaza intregul succes.

Emil Rengle ii este recunoscator lui Moga. Totul a pornit ca un hobby, insa treptat a reusit sa faca din asta un adevarat job. A facut cursuri in America si a reusit sa obtina multe premii in domeniu.

Intre timp, a reusit sa devina coregraful vedetelor din Romania, insa pe langa munca depusa, a avut un ajutor nesperat venind din partea lui Marius Moga, fiind chiar rampa lui de lansare.

Emil Rengle ii este recunoscator lui Moga

Cu cine se iubeste Emil Rengle, castigatorul Romanii au talent 2018! Cei doi au planuri de nunta VIDEO

Emil Rengle a castigat „Romanii au talent” din 2018, insa inainte de asta si de a avea colaborari cu artisti, acesta a fost remarcat de Marius Moga.

„Întâlnirea cu Marius Moga a fost un vis îndeplinit. Ca și cum acum m-aș întâlni acum cu Jay-Z , el fiind producătorul multor artiști, la fel a fost cu Marius. M-a văzut într-o emisiune în care am dansat și pur și simplu m-a căutat.

El oricum este acest gen, care descoperă talente; m-a considerat un talent și m-a rugat să îi fac coregrafia la un videoclip Morandi, în care el și Randi au dansat”, a povestit Emil pentru Libertatea.

„Relația mea cu Marius Moga este una foarte bună, chiar dacă nu ținem mereu legătura, pentru că el și-a format și o familie acum, lucrează extrem de mult, și eu la fel. Îi sunt recunoscător că odată, cândva, și-a ridicat atenția asupra mea și datorită și lui pot astăzi să fac ceea ce îmi place cu adevărat”.

In prezent Emil Rengle isi traieste visul cu ochii, avand jobul care ii place, fiind inconjurat doar de persoane dragi lui si castigand extrem de bine. Il puteti vedea pe KanalD, unde este jurat al emisiunii „Imi place dansul”.

Publicat: 30 sept. 2019, 15:18 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă