Scene fierbinti la Ferma! Brigitte Sfat, atinsa lasciv pe fund de Cream si Jorge! Imaginile sunt incredibile VIDEO

Publicat: 14 Feb. 2019, 10:16 Vedete

Brigitte pare sa fie atractia fermei in ultimele episoade dintr-o serie de motive total neasteptate, silicoanele din fund si crizele de gelozie.

Scene fierbinti la Ferma! Brigitte Sfat atinsa lasciv pe fund de Cream si Jorge! Se pare ca dupa scandalul din episoadele trecute Brigitte s-a impacat cu Cream si deja sunt in relatii foarte bune.

In una din serile cand mai multi concurenti erau in camera Brigitte a inceput sa vorbeasca despre implanturile ei in fese si sa le explice tuturor cat de naturale sunt si cum nu se simt deloc anormal.

Fetele atat au trebuit sa auda ca s-au si napustit sa puna mana si sa vada cum se simte implantul in fund. Cream si Ioana Filimon, fosta Miss Romania au inceput sa o atinga pe fund pe Brigitte sa vada la prima mana exact cum arata o investite de cateva mii de euro. Fetele au fost atat de impresionate incat l-au facut curios si pe Jorge sa incerce sa o atinga pe fund.

„Bai stii ce misto se simte! Pai e sub muschi normal. Am gaurica asta aici facuta din grasime, tocmai ca sa se simta asa. Ei erau curiosi sa simta daca se simt implanturile, n-au cum sa se simta ca sunt sub muschi, drept pentru care le-am satisfacut aceasta placere.” a explicat Brigitte scenele fierbinti din fata oglinzii

Continuarea articolului »

Publicat: 14 Feb. 2019, 10:16 Vedete
Pe aceeași temă