Scene fierbinti la Ferma! Brigitte Sfat, atinsa lasciv pe fund de Cream si Jorge! Imaginile sunt incredibile VIDEO

Publicat: 14 feb. 2019, 10:16 Autor: D. C. Vedete

Brigitte pare sa fie atractia fermei in ultimele episoade dintr-o serie de motive total neasteptate, silicoanele din fund si crizele de gelozie.

Scene fierbinti la Ferma! Brigitte Sfat atinsa lasciv pe fund de Cream si Jorge! Se pare ca dupa scandalul din episoadele trecute Brigitte s-a impacat cu Cream si deja sunt in relatii foarte bune.

In una din serile cand mai multi concurenti erau in camera Brigitte a inceput sa vorbeasca despre implanturile ei in fese si sa le explice tuturor cat de naturale sunt si cum nu se simt deloc anormal.

Fetele atat au trebuit sa auda ca s-au si napustit sa puna mana si sa vada cum se simte implantul in fund. Cream si Ioana Filimon, fosta Miss Romania au inceput sa o atinga pe fund pe Brigitte sa vada la prima mana exact cum arata o investite de cateva mii de euro. Fetele au fost atat de impresionate incat l-au facut curios si pe Jorge sa incerce sa o atinga pe fund.

„Bai stii ce misto se simte! Pai e sub muschi normal. Am gaurica asta aici facuta din grasime, tocmai ca sa se simta asa. Ei erau curiosi sa simta daca se simt implanturile, n-au cum sa se simta ca sunt sub muschi, drept pentru care le-am satisfacut aceasta placere.” a explicat Brigitte scenele fierbinti din fata oglinzii

Scene fierbinti la Ferma! Brigitte Sfat atinsa lasciv pe fund de Cream si Jorge!

Imediat dupa testarea implanturilor ei din posterior fetele au inceput o discutie despre gelozie si de data asta Brigitte s-a dat iar in spectacol: „Bai, eu de 2 ori i-am aruncat masa in fata in restaurant lui Tavi. Odata am luat bautura si am varsat-o asa direct in fata cand vorbea cu una. Ba tu stii ce nebuna eram io. Eu am spart usa, era si el si cu ala, le vedeam fundurile goale cum tineau usa. Deci am batut-o pe una intr-o dimineata cand aveam copil de 3 luni. Am batut-o. Si acum 2 ani m-am dus si am luat-o pe aia din Ploiesti, cu televiziunea. Ilie se urca pe scuter si l-am impins cu tot cu scuter, dupa aia am zis „doamne, daca trecea o masina, murea!”, l-am impins cu totul pe jos.” au fost episoadele cu care Brigitte s-a laudat celorlalti concurenti.

Tot într-un moment de sinceritate, Brigitte a povestit şi despre operaţiile estetice pe care le are. În ediţia din seara aceasta (13 februarie), Brigitte recunoaşte: a cheltuit peste 30.000 de euro numai pentru operaţiile estetice la faţă! „Eu pentru faţa mea dau toţi banii! Cred ca am investit deja peste 30.000 de euro. Am ridicati toţi muşchii din faţă. Am 41 de ani, dar am faţa foarte întinsă, nu am niciun rid pe faţă”, spune ea. Această veste îi va şoca pe Remus şi pe Cătălin Moroşanu, iar Remus va declara „Brigitte are o faţă mai scumpă decât maşina mea!”.

Publicat: 14 feb. 2019, 10:16 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă