Sotia lui Ilie Nastase, insarcinata? Primele declaratii ale Ioanei despre copil

Publicat: 05 Jun. 2019, 21:03 Vedete

Fostul jucator de tenis are 73 de ani, dar nu ar zice nu unui alt copil. Daca acest lucru se va intampla, Brigitte Sfat va fi furioasa!

Sotia lui Ilie Nastase, insarcinata? Primele declaratii ale Ioanei despre copil vin la cateva zile dupa ce sotul ei a spus ca nu l-ar deranja sa devina parinte. Ioana Simion are 43 de ani si isi doreste un copil. Bruneta sustine ca lucreaza intens cu Ilie Nastase la acest lucru.

„Suntem de aproape un an de zile împreună. Ne simțim bine. Poate vom avea timp acum și de o fetiță ceva, de un băiețel. Soția mea mi-a promis că, dacă e fetiță, o vom face jucătoare de tenis. Mi-a promis asta.

Ilie Nastase a facut-o praf pe Brigitte chiar de nunta ei! Declaratiile cu care o atacata pe fosta lui sotie!

Tocmai vorbeam zilele trecute că nu înțelege cum niciunul dintre copiii mei nu joacă tenis. Și a spus că dacă noi vom avea un copil, ea îi pune racheta în mână de la șase luni”, a spus recent Ilie Năstase la PRO TV.

Reactia lui Brigitte dupa vorbele dure ale lui Ilie Nastase. Nu i-a picat bine deloc

Sotia lui Ilie Nastase, insarcinata?

Cei doi isi doresc un copil, indiferent de sex. Dar Ioana si-ar dori o fetita frumoasa, ca ea.

„De când l-am întâlnit, Ilie mi-a spus că își dorește un copil, în special o fetiță. Nu cred că e prea tarziu pentru asta. Noi ne dorim, va fi ce-o vrea Dumnezeu. Mie chiar îmi sunt dragi copiii, am o nepoțică de două luni și ne pregătim pentru botezul ei”, a spus Ioana Năstase, conform click.ro.

Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Brigitte Sfat, dupa cununia cu Pastrama! Ilie Nastase va innebuni

Publicat: 05 Jun. 2019, 21:03 Vedete
Pe aceeași temă