Victor Slav a vorbit despre noua iubita cu care se presupune ca a fost in Israel: „Vacanta a fost minunata”

Publicat: 12 Jun. 2019, 12:19 Vedete

Victor Slav a vorbit despre noua iubita. Recent, Victor a fost in vacanta in Israel unde s-a simtit atat de bine, inca au aparut zvonuri ca nu a mers singur, ci insotit de o noua iubita.

Insa s-a saturat de aceste speculatii si a simtit nevoia sa nege tot, spunand ca nu are deocamdata pe nimeni special in viata lui, iar cand se va intampla asta va da de stire tuturor.

Victor Slav a vorbit despre noua iubita

Cine este Raluca Silea Bombardiera noua iubita a lui Victor Slav

„Aș fi tare curios să știu care sunt sursele care au confirmat această relație amoroasă, astfel încât nu doar un articol de ziar a susținut că aceasta ar există, dar se și fac emisiuni de două zile pe această temă.

Cred că v-am obișnuit de-a lungul timpului cu asumarea vieții personale și, dacă aș fi fost într-o relație, cu siguranță ați fi aflat. Sunt uimit în ultima perioadă de genul acesta de știri, de modalitatea conceperii lor și de vehemență susținerii.

Revenind, această știre este total falsă și v-aș ruga, pe viitor, să contactați, într-un fel sau altul, și persoanele direct implicate. În rest, dacă interesează pe cineva, vacanța a fost minunată… recomand!” a spus acesta pe contul sau de socializare.

Fanii l-au sustinut si i-au transmis mesaje de incurajare, spunandu-i sa nu mai dea atentie lucrurilor nedorite si sa se concentreze pe ceea ce trebuie.

„Victor, până una-alta, nu ești dator nimănui să-ți explici viața personală. Tu încearcă să nu le dai prea multă apă la moară”, „Nu înțeleg de ce te stresezi și nu ignori”, „Un bărbat de mare caracter!”, „Ești un bărbat liber, deci faci ce vrei”, i-au transmis cei care il urmaresc pe social media.

Publicat: 12 Jun. 2019, 12:19 Vedete
Pe aceeași temă