Cristina Spatar traieste un calvar de cand s-a mutat: „Nici nu mai pot sa dorm!”

Publicat: 30 ian. 2019, 13:45 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

La inceputul anului 2019, cantareata a fost nevoita sa se mute din casa fostului sot in care a locuit dupa divort.

Cristina Spatar traieste un calvar de cand s-a mutat. Vedeta a marturisit ca sunt zile in care nu doarme. Isi doreste sa aiba cat mai mult timp liber sa se ocupe de toate treburile gospodaresti. In plus, Cristina Spatar le ofera copiilor toata atentia ei.

Cantareata s-a chinuit sa ramana insarcinata. Si-a dorit mereu copii si, acum ca ii are, nu vrea sa ii neglijeze deloc. Aceasta a marturisit ca nu mai face fata lucrurilor care o coplesesc, zilnic.

„Familia mea înseamnă copilașii mei. Am făcut multe fertilizări in vitro ca să îi pot avea – doi copii frumoși și extrem de deștepți: Aida (6 ani) și Albert (9 ani). După căsătorie, mi-am dorit enorm copii și nu reușeam, însă Dumnezeu m-a ajutat.

Este greu, crede-mă, sunt nopți în care nici nu mai dorm, gândindu-mă cum să fac să întind ziua, să aibă mai multe ore.

Cristina Spatar traieste un calvar de cand s-a mutat

Cristina Spatar traieste un calvar de cand s-a mutatȘi undeva, cineva, cred că mereu are de suferit. Nu cred că există perfecțiune, iar eu nu sunt femeia aia care se trezește chiar la 4 dimineața. Mă trezesc și eu la 6:30. Încerc să fac și sport, încerc să fac din toate câte puțin și să le fac bine.

Cristina Spatar traieste un calvar de cand s-a mutatNu cred că există o cheie a succesului, însă încerc să fac tot ceea ce îmi stă în putință ca să îi fac fericiți, să le acord cât de mult timp pot ca să fie fericiți și mândri de mămica lor”, a declarat Cristina Spătar pentru thewoman.ro.

Cristina Spatar traieste un calvar de cand s-a mutatIn prezent, Cristina locuieste alaturi de cei doi copii ai sai intr-un apartament inchiriat. Cantareata s-a mutat din vila din Crevedia dupa ce fostul ei sot si-a mutat acolo actuala iubita. Cristina Spatar plateste o chirie de 300 de euro pe luna.

Publicat: 30 ian. 2019, 13:45 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă