Congresmena Gwen Moore are cancer. A facut anuntul in timpul unei sedinte: „Voi trai cu el toata viata”

Publicat: 30 Jan. 2019, 11:39 Vedete

O congresmenă democratică a anunțat marți, în cursul unei audieri axate pe protecția ObamaCare, ca sufera de boala fatala.

Congresmena Gwen Moore are cancer. Democrata a facut anuntul in public, in timpul unei sedinte in care se discuta sistemul ObamaCare. Politicianul in varsta de 67 de ani sustine ca va trai cu aceasta boala toata viata ei, informeaza thehill.com.

Congresmena Gwen Moore, membră a Camerei Reprezentanților a Statelor Unite ale Americii, a fost depistata cu limfom cu celule mici, timp de zece luni. Femeia sustine ca acum e în remisie. A folosit anunțul ca o șansă de a lăuda programul ObamaCare. Fără protecția lui, Gwen Moore a spus ca ar fi murit de cancer.

Congresmena Gwen Moore are cancer

„Acesta este un cancer cu care voi trăi pentru tot restul vieții, dar, din cauza calității și a asigurărilor de sănătate de înaltă calitate, nu este un cancer de care voi muri. Azi anunt ca sunt in remisie si vreau sa le reamintesc tuturor ca sunt exemplul viu al beneficiilor esentiale pentru sanatate”, a afirmat ea într-o declarație, după anunț.

Declaratia din sedinta de marti vine in sustinerea sistemului ObamaCare. 20 de republicani incearca sa demoleze acest sistem de sanatate si ingrijire. Republicanii sustin ca ObamaCare este inaccesibil pentru oameni.

Publicat: 30 Jan. 2019, 11:39 Vedete
Pe aceeași temă