Roman arestat in Anglia, intr-un timp record! A comis un furt sambata, iar luni a fost prins! Ce a vrut sa fure dintr-un magazin

Publicat: 13 Jun. 2019, 09:21 Ciao.ro

Barbatul de nationalitate romana a fost prins in Marea Britanie. Oamenii legii au stabilit ca se face vinovat de un jaf.

Roman arestat in Anglia pentru furt. Barbatul le-a marturisit anchetatorilor ca isi doreste sa ramana in Marea Britanie, cand va fi eliberat din inchisoare. Cel in cauza se numeste Leonard-Valter Tudor si are doar 20 de ani.

Tanarul a ajuns in Nottingham, sambata, cu cateva zile in urma. La inceputul acestei saptamani a fost arestat pentru furt. Acesta avea la el o geanta pe care o echipase pe interior cu folie de aluminium. Voia sa foloseasca tehnica pentru ca evita detectoarele din magazinul TK Maxx, pe care l-a vizat pentru jaful sau. Romanul arestat in Mexic pentru ca a furat 26 de milioane de dolari

Roman arestat in Anglia, in timp record

Roman arestat in Anglia, intr-un timp record

Leonard-Valter Tudor a ajuns vineri, cu o saptamana in urma, in Anglia. Dupa ce s-a obsinuit cu zona in care a ajuns, la doar cateva ore a comis o infractiune. Credea ca va scapa, insa, a fost observat atunci cand actiona.

Unul dintre complicii sai a evadat, insa el a fost arestat pentru tentativa de furt. A fost vazut cum baga in geanta lucruri chiar de agentii de paza ai magazinului, care au sunat la politie, de urgenta. In plus, a fost dus luni, in fata unei instante de judecata.

„Cand l-am interogat, inculpatul ne-a a spus ca a ajuns cu avionul in aceasta tara, cu o zi inainte. A mers la o adresa din Doncaster, cu intentia de a-si gasi ceva de munca. El a fost abordat de un alt barbat roman, pe care nu il cunoastea.

A primit o oportunitate de angajare in Nottingham. Asta insemna sa fure obiecte dintr-un magazin si a recunoscut ca a deschis si multe genti si a furat lucruri din interior”, a spus procurorul Sanjay Jerath.

Romanul a fost ajutat de un complice pentru a comite furtul. El a recunoscut ca a apucat sa sustraga bunuri in valoare de 508 lire sterline, pana in momentul in care a fost depistat. A fost trimis la o institutie de corectie unde va sta inchis 16 saptamani. Un medic roman e acuzat ca a drogat o femeie din Florida

sursa: metro.co.uk

Publicat: 13 Jun. 2019, 09:21 Ciao.ro
Pe aceeași temă