Romanul care a lucrat pentru Donald Trump ca sofer traieste o drama! E in arest de 8 luni si nu si-a mai vazut sotia sau copiii

Publicat: 31 mart. 2019, 21:47 Autor: madalina m. News 3

Barbatul care a lucrat pentru actualul presedinte al Americii se numeste Zoltan Tamas.

Potrivit presei americane, el se afla in spatele gratiilor de mai bine de opt luni de zile.

Romanul care a lucrat pentru Donald Trump a fost arestat in SUA. El nu si-a mai vazut famila in perioada pe care a petrecut-o in spatele gratiilor. Zoltan Tamas are varsta de 38 de ani si risca sa fie deportat. Totusi, situatia lui este una incerta, in prezent.

Barbatul a fost retinut de catre autoritatile care se ocupa de imigrare in Statele Unite. In urma cu cateva luni, el a fost dus intr-o unitate care functioneaza in regim de penitenciar. Locul se afla la sute de kilometri de cel in care traieste familia lui Zoltan Tamas. In acest rastimp, el nu s-a intalnit nici cu sotia sau copiii lui.

Romanul care a lucrat ca sofer pentru Trump a ajuns in SUA in anul 2011, in mod legal, ca fiind detinator al unei carti verzi. Pe atunci, el castigase loteria vizelor si s-a mutat in zona West Palm Beach din Florida. Ulterior a achizitionat o casa pentru familia lor, iar sotia lui a nascut al doilea copil al cuplului.

Romanul care a lucrat pentru Donald Trump ca sofer traieste o drama

Zoltan a lucrat intre 2013 si 2016 in cadrul unui club de golf pe care Donald Trump il detine. El a fost sofer pentru multi membri ai familiei actualului presedinte american, dar si pentru oficialii din echipa sa de campanie. Cat Trump a candidat pentru alegerile prezidentiale, in 2016, Zoltan Tamas a primit o promovare. El a devenit adjunct al sefului din divizia de securitate a clubului de golf din Jupiter, in Florida.

Dupa ce a demisionat, romanul a fost arestat si pentru ca masurile au fost inasprite in ceea ce priveste imigrantii. Totodata, Zoltan mai avea si o condamnare la un tribunal din Cluj, acest lucru fiind descoperit de autoritatile americane. Si, deoarece fetita lui s-a nascut cu o malformatie la inima, sotia sa, Alina, spune ca nu il va urma pe roman inapoi in tara.

Alina Rogozan a povestit pentru publicatia New York Times ca fetita de 8 ani nu ar avea mari sanse sa supravietuiasca in Romania, din pricina faptului ca sufera de boala cardiaca congenitala. In SUA, aceasta se bucura de servicii medicale complete. „Revenirea in Romania ar insemna semnarea condamnarii ei la moarte”, a povestit Alina Rogozan.

Publicat: 31 mart. 2019, 21:47 Autor: madalina m. News 3
Pe aceeași temă