Romanul care a lucrat pentru Donald Trump ca sofer traieste o drama! E in arest de 8 luni si nu si-a mai vazut sotia sau copiii

Publicat: 31 Mar. 2019, 21:47 News 3

Barbatul care a lucrat pentru actualul presedinte al Americii se numeste Zoltan Tamas.

Potrivit presei americane, el se afla in spatele gratiilor de mai bine de opt luni de zile.

Romanul care a lucrat pentru Donald Trump a fost arestat in SUA. El nu si-a mai vazut famila in perioada pe care a petrecut-o in spatele gratiilor. Zoltan Tamas are varsta de 38 de ani si risca sa fie deportat. Totusi, situatia lui este una incerta, in prezent.

Barbatul a fost retinut de catre autoritatile care se ocupa de imigrare in Statele Unite. In urma cu cateva luni, el a fost dus intr-o unitate care functioneaza in regim de penitenciar. Locul se afla la sute de kilometri de cel in care traieste familia lui Zoltan Tamas. In acest rastimp, el nu s-a intalnit nici cu sotia sau copiii lui.

Romanul care a lucrat ca sofer pentru Trump a ajuns in SUA in anul 2011, in mod legal, ca fiind detinator al unei carti verzi. Pe atunci, el castigase loteria vizelor si s-a mutat in zona West Palm Beach din Florida. Ulterior a achizitionat o casa pentru familia lor, iar sotia lui a nascut al doilea copil al cuplului.

Continuarea articolului »

Publicat: 31 Mar. 2019, 21:47 News 3
Pe aceeași temă